Salsa op locatie, workshop salsa op locatie| salsa vrijgezellenfeest op locatie, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Brugge, Kortrijk, Mechelen, Hasselt, salsa workshop op locatie organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland en Belgie www.bina-africa.nl voor lessen salsa op locatie| cursus salsa op locatie| salsa dansschool op locatie| salsaworkshop op locatie| salsadansworkshop op locatie enz...

Salsa workshop


Workshop salsa bij je thuis|
salsa vrijgezellenfeest op locatie|
salsa workshop op een zelf gekozen locatiesalsa workshop op locatie| vrijgezellenfeest met salsa op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een salsa vrijgezellenfeest op locatie organiseren?
La Compagnie Bina Africa zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor
La Compagnie Bina Africa
is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop salsa ?Met onze initiatie salsa leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen salsa dansen.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is salsa dans . Natuurlijk geniet je van het salsa dansen maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails maken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte workshop salsa ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze salsa dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

maar wil je de salsa dans workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende activiteit voor jou, je vrienden, familie, collega's of kennissen te verzorgen.Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je salsadans workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshopReggeaton workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop salsa
Passievol – Romantisch – Latin muziek–SwingendDe salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada. Ze wordt niet alleen gedanst in clubs, maar ook – juist vooral – door de gewone mensen op straat.Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’. Salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha-cha-cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun Afrikaanse instrumenten mee naar Cuba zoals de trom, bongo’s en claves, waardoor een combinatie ontstond met Spaanse muziek en Spaanse instrumenten zoals de trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in Nederland. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.


De verschillende salsa dansen hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting.
Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Salsa dansen.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Salsa muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt La compagnie Bina Africa?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
La Compagnie Bina Africa brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele salsa docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Salsa workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Salsa workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de salsa workshop:Mini- salsa workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis salsapassen - naar een kleine eenvoudige salsa dans choreografie.

Super- salsa workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis salsa danspassen - naar een wat uitgebreid salsa dans choreografie.

Luxe- salsa workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis salsa danspassen - naar een complexe salsa dans choreografie.Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop salsa en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, salsa, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
La Compagnie Bina Africa hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een salsa workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste salsa workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@bina-africa.nl


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+31 (0)612925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke salsadansworkshop landelijk op locatie:
La Compagnie Bina Africa heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een salsadansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een salsa workshop in Antwerpen, salsa workshop in Brussel, salsa workshop in Aalst, salsa workshop in Gent, salsa workshop in Sint-Niklaas, salsa workshop in Hasselt, salsa workshop in Brugge, salsa workshop in Oostende, salsa workshop in Leuven, salsa workshop in Tongeren, salsa workshop in Dendermonde, salsa workshop in Turnhout, salsa workshop in Kortrijk, salsa workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend salsa workshop op locatie of salsa workshop bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


OE_NL_BE_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
salsa groepsuitje in Amsterdamsalsa groepsuitje in Rotterdamsalsa groepsuitje in Den Haagsalsa groepsuitje in Utrechtsalsa groepsuitje in Eindhovensalsa groepsuitje in Tilburgsalsa groepsuitje in Groningensalsa groepsuitje in Almeresalsa groepsuitje in Bredasalsa groepsuitje in Nijmegensalsa groepsuitje in Enschedesalsa groepsuitje in Apeldoornsalsa groepsuitje in Haarlemsalsa groepsuitje in Arnhemsalsa groepsuitje in Amersfoortsalsa groepsuitje in Zaanstadsalsa groepsuitje in Zaandamsalsa groepsuitje in Haarlemmermeersalsa groepsuitje in Hoofddorpsalsa groepsuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa groepsuitje in Zoetermeersalsa groepsuitje in Zwollesalsa groepsuitje in Maastrichtsalsa groepsuitje in Leidensalsa groepsuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
salsa groepsuitje in Brussel
salsa groepsuitje in Antwerpen,salsa groepsuitje in Gent, salsa groepsuitje in Charleroi, salsa groepsuitje in Luik, salsa groepsuitje in Brugge, salsa groepsuitje in Namen, salsa groepsuitje in Leuven, salsa groepsuitje in Bergen, salsa groepsuitje in Mechelen, salsa groepsuitje in Aalst,salsa groepsuitje in La Louvière, salsa groepsuitje in Kortrijk,salsa groepsuitje in Hasselt, salsa groepsuitje in Sint-Niklaas,salsa groepsuitje in Oostende, salsa groepsuitje in Doornik,salsa groepsuitje in Genk, salsa groepsuitje in Seraing, salsa groepsuitje in Roeselare, salsa groepsuitje in Moeskroen, salsa groepsuitje in Verviers, salsa groepsuitje in Dendermonde, salsa groepsuitje in Beringen, salsa groepsuitje in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND
salsa vrijgezellenavond in Amsterdamsalsa vrijgezellenavond in Rotterdamsalsa vrijgezellenavond in Den Haagsalsa vrijgezellenavond in Utrechtsalsa vrijgezellenavond in Eindhovensalsa vrijgezellenavond in Tilburgsalsa vrijgezellenavond in Groningensalsa vrijgezellenavond in Almeresalsa vrijgezellenavond in Bredasalsa vrijgezellenavond in Nijmegensalsa vrijgezellenavond in Enschedesalsa vrijgezellenavond in Apeldoornsalsa vrijgezellenavond in Haarlemsalsa vrijgezellenavond in Arnhemsalsa vrijgezellenavond in Amersfoortsalsa vrijgezellenavond in Zaanstadsalsa vrijgezellenavond in Zaandamsalsa vrijgezellenavond in Haarlemmermeersalsa vrijgezellenavond in Hoofddorpsalsa vrijgezellenavond in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellenavond in Zoetermeersalsa vrijgezellenavond in Zwollesalsa vrijgezellenavond in Maastrichtsalsa vrijgezellenavond in Leidensalsa vrijgezellenavond in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND
salsa vrijgezellenavond in Brussel
salsa vrijgezellenavond in Antwerpen, salsa vrijgezellenavond in Gent, salsa vrijgezellenavond in Charleroi, salsa vrijgezellenavond in Luik,salsa vrijgezellenavond in Brugge, salsa vrijgezellenavond in Namen, salsa vrijgezellenavond in Leuven, salsa vrijgezellenavond in Bergen, salsa vrijgezellenavond in Mechelen,salsa vrijgezellenavond in Aalst, salsa vrijgezellenavond in La Louvière, salsa vrijgezellenavond in Kortrijk, salsa vrijgezellenavond in Hasselt, salsa vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, salsa vrijgezellenavond in Oostende, salsa vrijgezellenavond in Doornik, salsa vrijgezellenavond in Genk,salsa vrijgezellenavond in Seraing, salsa vrijgezellenavond in Roeselare, salsa vrijgezellenavond in Moeskroen, salsa vrijgezellenavond in Verviers, salsa vrijgezellenavond in Dendermonde, salsa vrijgezellenavond in Beringen, salsa vrijgezellenavond in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG
salsa vrijgezellendag in Amsterdamsalsa vrijgezellendag in Rotterdamsalsa vrijgezellendag in Den Haagsalsa vrijgezellendag in Utrechtsalsa vrijgezellendag in Eindhovensalsa vrijgezellendag in Tilburgsalsa vrijgezellendag in Groningensalsa vrijgezellendag in Almeresalsa vrijgezellendag in Bredasalsa vrijgezellendag in Nijmegensalsa vrijgezellendag in Enschedesalsa vrijgezellendag in Apeldoornsalsa vrijgezellendag in Haarlemsalsa vrijgezellendag in Arnhemsalsa vrijgezellendag in Amersfoortsalsa vrijgezellendag in Zaanstadsalsa vrijgezellendag in Zaandamsalsa vrijgezellendag in Haarlemmermeersalsa vrijgezellendag in Hoofddorpsalsa vrijgezellendag in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellendag in Zoetermeersalsa vrijgezellendag in Zwollesalsa vrijgezellendag in Maastrichtsalsa vrijgezellendag in Leidensalsa vrijgezellendag in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG
salsa vrijgezellendag in Brussel
salsa vrijgezellendag in Antwerpen, salsa vrijgezellendag in Gent, salsa vrijgezellendag in Charleroi, salsa vrijgezellendag in Luik, salsa vrijgezellendag in Brugge, salsa vrijgezellendag in Namen, salsa vrijgezellendag in Leuven, salsa vrijgezellendag in Bergen, salsa vrijgezellendag in Mechelen, salsa vrijgezellendag in Aalst, salsa vrijgezellendag in La Louvière, salsa vrijgezellendag in Kortrijk, salsa vrijgezellendag in Hasselt, salsa vrijgezellendag in Sint-Niklaas,salsa vrijgezellendag in Oostende, salsa vrijgezellendag in Doornik, salsa vrijgezellendag in Genk, salsa vrijgezellendag in Seraing, salsa vrijgezellendag in Roeselare, salsa vrijgezellendag in Moeskroen, salsa vrijgezellendag in Verviers, salsa vrijgezellendag in Dendermonde, salsa vrijgezellendag in Beringen,salsa vrijgezellendag in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
salsa vrijgezellenfeest in Amsterdamsalsa vrijgezellenfeest in Rotterdamsalsa vrijgezellenfeest in Den Haagsalsa vrijgezellenfeest in Utrechtsalsa vrijgezellenfeest in Eindhovensalsa vrijgezellenfeest in Tilburgsalsa vrijgezellenfeest in Groningensalsa vrijgezellenfeest in Almeresalsa vrijgezellenfeest in Bredasalsa vrijgezellenfeest in Nijmegensalsa vrijgezellenfeest in Enschedesalsa vrijgezellenfeest in Apeldoornsalsa vrijgezellenfeest in Haarlemsalsa vrijgezellenfeest in Arnhemsalsa vrijgezellenfeest in Amersfoortsalsa vrijgezellenfeest in Zaanstadsalsa vrijgezellenfeest in Zaandamsalsa vrijgezellenfeest in Haarlemmermeersalsa vrijgezellenfeest in Hoofddorpsalsa vrijgezellenfeest in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellenfeest in Zoetermeersalsa vrijgezellenfeest in Zwollesalsa vrijgezellenfeest in Maastrichtsalsa vrijgezellenfeest in Leidensalsa vrijgezellenfeest in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
salsa vrijgezellenfeest in Brussel
salsa vrijgezellenfeest in Antwerpen, salsa vrijgezellenfeest in Gent, salsa vrijgezellenfeest in Charleroi, salsa vrijgezellenfeest in Luik,salsa vrijgezellenfeest in Brugge, salsa vrijgezellenfeest in Namen, salsa vrijgezellenfeest in Leuven, salsa vrijgezellenfeest in Bergen, salsa vrijgezellenfeest in Mechelen, salsa vrijgezellenfeest in Aalst, salsa vrijgezellenfeest in La Louvière,salsa vrijgezellenfeest in Kortrijk, salsa vrijgezellenfeest in Hasselt, salsa vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, salsa vrijgezellenfeest in Oostende, salsa vrijgezellenfeest in Doornik,salsa vrijgezellenfeest in Genk, salsa vrijgezellenfeest in Seraing,salsa vrijgezellenfeest in Roeselare, salsa vrijgezellenfeest in Moeskroen, salsa vrijgezellenfeest in Verviers, salsa vrijgezellenfeest in Dendermonde, salsa vrijgezellenfeest in Beringen, salsa vrijgezellenfeest in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_salsa_VRIJGEZELLENUITJE
salsa vrijgezellenuitje in Amsterdamsalsa vrijgezellenuitje in Rotterdamsalsa vrijgezellenuitje in Den Haagsalsa vrijgezellenuitje in Utrechtsalsa vrijgezellenuitje in Eindhovensalsa vrijgezellenuitje in Tilburgsalsa vrijgezellenuitje in Groningensalsa vrijgezellenuitje in Almeresalsa vrijgezellenuitje in Bredasalsa vrijgezellenuitje in Nijmegensalsa vrijgezellenuitje in Enschedesalsa vrijgezellenuitje in Apeldoornsalsa vrijgezellenuitje in Haarlemsalsa vrijgezellenuitje in Arnhemsalsa vrijgezellenuitje in Amersfoortsalsa vrijgezellenuitje in Zaanstadsalsa vrijgezellenuitje in Zaandamsalsa vrijgezellenuitje in Haarlemmermeersalsa vrijgezellenuitje in Hoofddorpsalsa vrijgezellenuitje in ‘s-Hertogenboschsalsa vrijgezellenuitje in Zoetermeersalsa vrijgezellenuitje in Zwollesalsa vrijgezellenuitje in Maastrichtsalsa vrijgezellenuitje in Leidensalsa vrijgezellenuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE
salsa vrijgezellenuitje in Brussel
salsa vrijgezellenuitje in Antwerpen, salsa vrijgezellenuitje in Gent, salsa vrijgezellenuitje in Charleroi, salsa vrijgezellenuitje in Luik, salsa vrijgezellenuitje in Brugge, salsa vrijgezellenuitje in Namen, salsa vrijgezellenuitje in Leuven, salsa vrijgezellenuitje in Bergen,salsa vrijgezellenuitje in Mechelen, salsa vrijgezellenuitje in Aalst, salsa vrijgezellenuitje in La Louvière, salsa vrijgezellenuitje in Kortrijk, salsa vrijgezellenuitje in Hasselt,salsa vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, salsa vrijgezellenuitje in Oostende, salsa vrijgezellenuitje in Doornik, salsa vrijgezellenuitje in Genk, salsa vrijgezellenuitje in Seraing, salsa vrijgezellenuitje in Roeselare, salsa vrijgezellenuitje in Moeskroen,salsa vrijgezellenuitje in Verviers, salsa vrijgezellenuitje in Dendermonde, salsa vrijgezellenuitje in Beringen, salsa vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Brusselsalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Gentsalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Hasseltsalsa workshop in Bruggesalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Dendermondesalsa workshop in Turnhoutsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

OE_NL_BE_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoort.

LCBA_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Utrechtsalsa workshop in Eindhovensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Groningensalsa workshop in Almeresalsa workshop in Bredasalsa workshop in Nijmegensalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Apeldoornsalsa workshop in Haarlemsalsa workshop in Arnhemsalsa workshop in Amersfoortsalsa workshop in Zaanstadsalsa workshop in Zaandamsalsa workshop in Haarlemmermeersalsa workshop in Hoofddorpsalsa workshop in 's-Hertogenboschsalsa workshop in Zoetermeersalsa workshop in Zwollesalsa workshop in Maastrichtsalsa workshop in Leidensalsa workshop in Dordrechtsalsa workshop in Edesalsa workshop in Emmensalsa workshop in Westlandsalsa workshop in Naaldwijksalsa workshop in Venlosalsa workshop in Delftsalsa workshop in Deventersalsa workshop in Leeuwardensalsa workshop in Alkmaarsalsa workshop in Sittard-Geleensalsa workshop in Helmondsalsa workshop in Heerlensalsa workshop in Hilversumsalsa workshop in Osssalsa workshop in Amstelveensalsa workshop in Súdwest-Fryslânsalsa workshop in Sneeksalsa workshop in Hengelosalsa workshop in Purmerendsalsa workshop in Roosendaalsalsa workshop in Schiedamsalsa workshop in Lelystadsalsa workshop in Alphen aan den Rijnsalsa workshop in Almelosalsa workshop in Leidschendamsalsa workshop in Voorburgsalsa workshop in Spijkenissesalsa workshop in Hoornsalsa workshop in Goudasalsa workshop in Vlaardingensalsa workshop in Alblasserdamsalsa workshop in Albrandswaardsalsa workshop in Alphen aan den Rijnsalsa workshop in Barendrechtsalsa workshop in Bergambachtsalsa workshop in Bernissesalsa workshop in Binnenmaassalsa workshop in Bodegraven-Reeuwijksalsa workshop in Boskoopsalsa workshop in Briellesalsa workshop in Capelle aan den Ijsselsalsa workshop in Cromstrijensalsa workshop in Delftsalsa workshop in Dirkslandsalsa workshop in Dordrecht

salsa workshop in Giessenlanden
salsa workshop in Goedereedesalsa workshop in Gorinchemsalsa workshop in Goudasalsa workshop in Graafstroomsalsa workshop in Den Haagsalsa workshop in Hardinxveld-Giessendamsalsa workshop in Hellevoetsluissalsa workshop in Hendrik-Ido-Ambachtsalsa workshop in Hillegomsalsa workshop in Kaag en Braassemsalsa workshop in Katwijksalsa workshop in Korendijksalsa workshop in Krimpen aan den Ijsselsalsa workshop in Lansingerlandsalsa workshop in Leerdamsalsa workshop in Leidensalsa workshop in Leiderdorpsalsa workshop in Leidschendam-Voorburgsalsa workshop in Liesveldsalsa workshop in Lissesalsa workshop in Maassluissalsa workshop in Middelharnissalsa workshop in Midden-Delflandsalsa workshop in Nederleksalsa workshop in Nieuw-Lekkerlandsalsa workshop in Nieuwkoopsalsa workshop in Noordwijksalsa workshop in Noordwijkerhoutsalsa workshop in Oegstgeestsalsa workshop in Oostflakkeesalsa workshop in Oud-Beijerlandsalsa workshop in Ouderkerksalsa workshop in Papendrechtsalsa workshop in Pijnacker-Nootdorpsalsa workshop in Ridderkerksalsa workshop in Rijnwoudesalsa workshop in Rijswijksalsa workshop in Rotterdamsalsa workshop in Schiedamsalsa workshop in Schoonhovensalsa workshop in Sliedrechtsalsa workshop in Spijkenissesalsa workshop in Strijensalsa workshop in Teylingensalsa workshop in Vlaardingensalsa workshop in Vlistsalsa workshop in Voorschotensalsa workshop in Waddinxveensalsa workshop in Wassenaarsalsa workshop in Westlandsalsa workshop in Westvoornesalsa workshop in Zederiksalsa workshop in Zoetermeersalsa workshop in Zoeterwoudesalsa workshop in Zuidplassalsa workshop in Zwijndrechtsalsa workshop in Aalsmeersalsa workshop in Alkmaarsalsa workshop in Amstelveensalsa workshop in Amsterdamsalsa workshop in Anna Paulownasalsa workshop in Beemster

salsa workshop in Bergensalsa workshop in Beverwijksalsa workshop in Blaricumsalsa workshop in Bloemendaalsalsa workshop in Bussumsalsa workshop in Castricumsalsa workshop in Den Helder,salsa workshop in Diemen,salsa workshop in Drechterland,salsa workshop in Edam-Volendam,salsa workshop in Enkhuizen,salsa workshop in Graft-De Rijp,salsa workshop in Haarlem,salsa workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,salsa workshop in Haarlemmermeer,salsa workshop in Harenkarspel,salsa workshop in Heemskerk,salsa workshop in Heemstede,salsa workshop in Heerhugowaard,salsa workshop in Heiloo,salsa workshop in Hilversum,salsa workshop in Hoorn,salsa workshop in Huizensalsa workshop in Koggenlandsalsa workshop in Landsmeer,salsa workshop in Langedijksalsa workshop in Larensalsa workshop in Medembliksalsa workshop in Muidensalsa workshop in Naardensalsa workshop in Niedorpsalsa workshop in Oostzaansalsa workshop in Opmeersalsa workshop in Ouder-Amstelsalsa workshop in Purmerendsalsa workshop in Schagensalsa workshop in Schermersalsa workshop in Stede Broecsalsa workshop in Texelsalsa workshop in Uitgeestsalsa workshop in Uithoornsalsa workshop in Velsensalsa workshop in Waterlandsalsa workshop in Weespsalsa workshop in Wieringensalsa workshop in Wieringermeersalsa workshop in Wijdemerensalsa workshop in Wormerlandsalsa workshop in Zaanstadsalsa workshop in Zandvoortsalsa workshop in Zeevangsalsa workshop in Zijpe,salsa workshop in 's-Hertogenbosch,salsa workshop in Aalburg,salsa workshop in Alphen-Chaam,salsa workshop in Asten,salsa workshop in Baarle-Nassau,salsa workshop in Bergeijk,salsa workshop in Bergen op Zoom,salsa workshop in Bernheze,salsa workshop in Best,salsa workshop in Bladel,salsa workshop in Boekel,salsa workshop in Boxmeer,salsa workshop in Boxtel,salsa workshop in Breda,salsa workshop in Cranendonck,salsa workshop in Cuijk,

salsa workshop in Deurne
,salsa workshop in Dongen,salsa workshop in Drimmelen,salsa workshop in Eersel,salsa workshop in Eindhoven,salsa workshop in Etten-Leur,salsa workshop in Geertruidenberg,salsa workshop in Geldrop-Mierlo,salsa workshop in Gemert-Bakel,salsa workshop in Gilze en Rijen,salsa workshop in Goirle,salsa workshop in Grave,salsa workshop in Haaren,salsa workshop in Halderberge,salsa workshop in Heeze-Leende,salsa workshop in Helmond,salsa workshop in Heusden,salsa workshop in Hilvarenbeek,salsa workshop in Laarbeek,salsa workshop in Landerd,salsa workshop in Loon op Zand,salsa workshop in Maasdonk,salsa workshop in Mill en Sint Hubert,salsa workshop in Moerdijk,salsa workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,salsa workshop in Oirschot,salsa workshop in Oisterwijk,salsa workshop in Oosterhout,salsa workshop in Oss,salsa workshop in Reusel-De Mierden,salsa workshop in Roosendaal,salsa workshop in Rucphen,salsa workshop in Schijndel,salsa workshop in Sint Anthonis,salsa workshop in Sint-Michielsgestelsalsa workshop in Sint-Oedenrodesalsa workshop in Somerensalsa workshop in Son en Breugelsalsa workshop in Steenbergensalsa workshop in Tilburgsalsa workshop in Udensalsa workshop in Valkenswaardsalsa workshop in Veghelsalsa workshop in Veldhovensalsa workshop in Vughtsalsa workshop in Waalresalsa workshop in Waalwijksalsa workshop in Werkendamsalsa workshop in Woensdrechtsalsa workshop in Woudrichemsalsa workshop in Zundertsalsa workshop in Almelosalsa workshop in Bornesalsa workshop in Dalfsen,salsa workshop in Dinkellandsalsa workshop in Deventersalsa workshop in Enschedesalsa workshop in Haaksbergensalsa workshop in Hardenberg, salsa workshop in Hellendoornsalsa workshop in Hengelosalsa workshop in Hof van Twentesalsa workshop in Kampensalsa workshop in Lossersalsa workshop in Oldenzaalsalsa workshop in Olst-Wijhesalsa workshop in Ommensalsa workshop in Raalte

salsa workshop in Rijssen-Holtensalsa workshop in Staphorstsalsa workshop in Steenwijkerlandsalsa workshop in Tubbergensalsa workshop in Twenterandsalsa workshop in Wierdensalsa workshop in Zwartewaterlandsalsa workshop in Zwollesalsa workshop in Almere,salsa workshop in Dronten,salsa workshop in Lelystad,salsa workshop in Noordoostpolder,salsa workshop in Urk,salsa workshop in Zeewolde,salsa workshop in Axel,salsa workshop in Borsele,salsa workshop in Goes,salsa workshop in Hulst,salsa workshop in Kapelle,salsa workshop in Middelburg,salsa workshop in Noord-Beveland,salsa workshop in Oost-Souburg,salsa workshop in Reimerswaal,salsa workshop in Schouwen-Duiveland,salsa workshop in Sluis,salsa workshop in Terneuzen,salsa workshop in Tholen,salsa workshop in Veere,salsa workshop in Vlissingen,salsa workshop in Zierikzee,salsa workshop in Beek,salsa workshop in Beesel,salsa workshop in Bergen,salsa workshop in Brunssum,salsa workshop in Echt-Susteren,salsa workshop in Eijsden-Margratensalsa workshop in Gennep,salsa workshop in Gulpen-Wittem,salsa workshop in Heerlen,salsa workshop in Horst aan de Maas,salsa workshop in Kerkrade,salsa workshop in Landgraaf,salsa workshop in Leudal,salsa workshop in Maasgouw,salsa workshop in Maastricht,salsa workshop in Meerssen,salsa workshop in Mook en Middelaar,salsa workshop in Nederweert,salsa workshop in Nuth,salsa workshop in Onderbanken,salsa workshop in Peel en Maas,salsa workshop in Roerdalen,salsa workshop in Roermond,salsa workshop in Schinnen,salsa workshop in Simpelveld,salsa workshop in Sittard-Geleen,salsa workshop in Stein,salsa workshop in Vaals,salsa workshop in Valkenburg aan de Geul,salsa workshop in Venlo,salsa workshop in Venray,salsa workshop in Voerendaal,salsa workshop in Weert,salsa workshop in Abcoude,salsa workshop in Amersfoort,salsa workshop in Bunnik,salsa workshop in Bunschoten,salsa workshop in De Bilt,salsa workshop in De Ronde Venen,salsa workshop in Eemnes,salsa workshop in Renswoude,

salsa workshop in Rhenen
,salsa workshop in Soest,salsa workshop in Stichtse Vecht,salsa workshop in Utrecht,salsa workshop in Utrechtse Heuvelrug,salsa workshop in Houten,salsa workshop in Ijsselstein,salsa workshop in Leusden,salsa workshop in Lopik,salsa workshop in Montfoort,salsa workshop in Nieuwegein,salsa workshop in Oudewater,salsa workshop in Veenendaal,salsa workshop in Vianen,salsa workshop in Wijk bij Duurstede,salsa workshop in Woerden,salsa workshop in Woudenberg,salsa workshop in Zeist,salsa workshop in Achterberg,salsa workshop in Achterwetering,salsa workshop in Achthoven,salsa workshop in Amerongen,salsa workshop in Austerlitz,salsa workshop in Baambrugge,salsa workshop in Baarn,salsa workshop in Benschop,salsa workshop in Spakenburg,salsa workshop in De Birkt,salsa workshop in Bilthoven,salsa workshop in Blokland,salsa workshop in Bosch en Duin,salsa workshop in Breudijk,salsa workshop in Breukelen,salsa workshop in Buurtsdijk,salsa workshop in Cabauw,salsa workshop in Cattenbroek,salsa workshop in Cothen,salsa workshop in Den Dolder,salsa workshop in Diemerbroek,salsa workshop in Doorn,salsa workshop in Driebergen,salsa workshop in Rijsenburg,salsa workshop in Achtkarspelen,salsa workshop in Ameland,salsa workshop in Het Bildt,salsa workshop in Boornsterhem,salsa workshop in Dantumadeel,salsa workshop in Dongeradeel,salsa workshop in Ferwerderadeel,salsa workshop in Franekeradeel,salsa workshop in Gaasterland-Sloten,salsa workshop in Harlingen,salsa workshop in Heerenveen,salsa workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland,salsa workshop in Leeuwarden,salsa workshop in Leeuwarderadeel,salsa workshop in Lemsterland,salsa workshop in Littenseradeel,salsa workshop in Menaldumadeel,salsa workshop in Ooststellingwerf,salsa workshop in Opsterland,salsa workshop in Schiermonnikoog,salsa workshop in Skarsterlân,salsa workshop in Smallingerland,salsa workshop in Súdwest-Fryslânsalsa workshop in Terschelling,salsa workshop in Tietjerksteradeel,salsa workshop in Vlieland,salsa workshop in Weststellingwerf,salsa workshop in Aalten,salsa workshop in Apeldoorn,

salsa workshop in Arnhem,salsa workshop in Barneveld,salsa workshop in Berkelland,salsa workshop in Beuningen,salsa workshop in Bronckhorst,salsa workshop in Brummen,salsa workshop in Buren,salsa workshop in Culemborg,salsa workshop in Doesburg,salsa workshop in Doetinchem,salsa workshop in Druten,salsa workshop in Duiven,salsa workshop in Ede,salsa workshop in Elburg,salsa workshop in Ermelo,salsa workshop in Geldermalsen,salsa workshop in Groesbeek,salsa workshop in Harderwijk,salsa workshop in Hattem,salsa workshop in Heerde,salsa workshop in Heumen,salsa workshop in Lingewaal,salsa workshop in Lingewaard,salsa workshop in Lochem,salsa workshop in Maasdriel,salsa workshop in Millingen aan de Rijn,salsa workshop in Montferland,salsa workshop in Neder-Betuwe,salsa workshop in Neerijnen,salsa workshop in Nijkerk,salsa workshop in Nijmegen,salsa workshop in Nunspeet,salsa workshop in Oldebroek,salsa workshop in Oost Gelre,salsa workshop in Oude Ijsselstreek,salsa workshop in Overbetuwe,salsa workshop in Putten,salsa workshop in Renkum,salsa workshop in Rheden,salsa workshop in Rijnwaarden,salsa workshop in Rozendaal,salsa workshop in Scherpenzeel,salsa workshop in Tiel,salsa workshop in Ubbergen,salsa workshop in Voorst,salsa workshop in Wageningen,salsa workshop in West Maas en Waal,salsa workshop in Westervoort,salsa workshop in Wijchen,salsa workshop in Winterswijk,salsa workshop in Zaltbommel,salsa workshop in Zevenaar,salsa workshop in Zutphen,salsa workshop in Aa en Hunze,salsa workshop in Assen,salsa workshop in Borger-Odoorn,salsa workshop in Coevorden,salsa workshop in Emmen,salsa workshop in Hoogeveen,salsa workshop in Meppel,salsa workshop in Midden-Drenthe,salsa workshop in Noordenveld,salsa workshop in Tynaarlo,salsa workshop in Westerveld,salsa workshop in De Wolden.

LCBA_BE_NL_VGZ_SALSA
salsa workshop in Brusselsalsa workshop in Antwerpen,salsa workshop in Gent,salsa workshop in Charleroi,salsa workshop in Luik,salsa workshop in Brugge,salsa workshop in Namen,salsa workshop in Leuven,salsa workshop in Bergen,salsa workshop in Mechelen,salsa workshop in Aalst,salsa workshop in La Louvière,salsa workshop in Kortrijk,salsa workshop in Hasselt,salsa workshop in Sint-Niklaas,salsa workshop in Oostende,salsa workshop in Doornik,salsa workshop in Genk,salsa workshop in Seraing,salsa workshop in Roeselare,salsa workshop in Moeskroen,salsa workshop in Verviers,salsa workshop in Dendermonde,salsa workshop in Beringen,salsa workshop in Turnhout,salsa workshop in Vilvoorde,salsa workshop in Lokeren,salsa workshop in Sint-Truiden,salsa workshop in Herstal,salsa workshop in Geelsalsa workshop in Ninove,salsa workshop in Halle,salsa workshop in Waregem,salsa workshop in Châtelet,salsa workshop in Ieper,salsa workshop in Lier,salsa workshop in Lommel,salsa workshop in Waver,salsa workshop in Binche,salsa workshop in Tienen,salsa workshop in Menen,salsa workshop in Geraardsbergen,salsa workshop in Bilzen,salsa workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve,salsa workshop in Tongeren,salsa workshop in Oudenaarde,salsa workshop in Deinze,salsa workshop in Aarschot,salsa workshop in Aat,salsa workshop in Aarlensalsa workshop in Herentals,salsa workshop in Izegem,salsa workshop in Harelbeke,salsa workshop in Nijvel,salsa workshop in Zinnik,salsa workshop in Andenne,salsa workshop in Ronse,salsa workshop in Zottegem,salsa workshop in Mortsel,salsa workshop in Maaseik, , salsa workshop in Gembloers,salsa workshop in Diest,salsa workshop in Saint-Ghislain,salsa workshop in Fleurus,salsa workshop in Scherpenheuvel-Zichem,salsa workshop in 's-Gravenbrakel,salsa workshop in Hoei,salsa workshop in Hoogstraten,salsa workshop in Eeklo,salsa workshop in Torhout,salsa workshop in Poperinge,salsa workshop in Dilsen-Stokkem,salsa workshop in Tielt,

salsa workshop in Blankenberge,salsa workshop in Eupen,salsa workshop in Lessen,salsa workshop in Wervik,salsa workshop in Walcourt,salsa workshop in Komen-Waasten,salsa workshop in Marche-en-Famenne.

salsa workshop in Aartselaarsalsa workshop in Antwerpensalsa workshop in Arendonksalsa workshop in Baarle-Hertogsalsa workshop in Balensalsa workshop in Beersesalsa workshop in Berlaarsalsa workshop in Boechoutsalsa workshop in Bonheidensalsa workshop in Boomsalsa workshop in Bornemsalsa workshop in Borsbeeksalsa workshop in Brasschaatsalsa workshop in Brechtsalsa workshop in Desselsalsa workshop in Duffelsalsa workshop in Edegemsalsa workshop in Essensalsa workshop in Geelsalsa workshop in Grobbendonksalsa workshop in Heist-op-den-Bergsalsa workshop in Hemiksemsalsa workshop in Herentalssalsa workshop in Herenthoutsalsa workshop in Herseltsalsa workshop in Hoogstratensalsa workshop in Hovesalsa workshop in Hulshoutsalsa workshop in Kalmthoutsalsa workshop in Kapellensalsa workshop in Kasterleesalsa workshop in Kontichsalsa workshop in Laakdalsalsa workshop in Liersalsa workshop in Lillesalsa workshop in Lintsalsa workshop in Mallesalsa workshop in Mechelensalsa workshop in Meerhoutsalsa workshop in Merksplassalsa workshop in Molsalsa workshop in Mortselsalsa workshop in Nielsalsa workshop in Nijlensalsa workshop in Olensalsa workshop in Oud-Turnhoutsalsa workshop in Puttesalsa workshop in Puurssalsa workshop in Ranstsalsa workshop in Ravelssalsa workshop in Retiesalsa workshop in Rijkevorselsalsa workshop in Rumstsalsa workshop in Schellesalsa workshop in Schildesalsa workshop in Schotensalsa workshop in Sint-Amandssalsa workshop in Sint-Katelijne-Waversalsa workshop in Stabroeksalsa workshop in Turnhout, salsa workshop in Vorselaarsalsa workshop in Vosselaarsalsa workshop in Westerlosalsa workshop in Wijnegemsalsa workshop in Willebroeksalsa workshop in Wommelgemsalsa workshop in Wuustwezelsalsa workshop in Zandhovensalsa workshop in Zoerselsalsa workshop in Zwijndrechtsalsa workshop in Gent

salsa workshop in Brussel
salsa workshop in Bruggesalsa workshop in Leuvensalsa workshop in Aalstsalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Hasseltszalsa workshop in Sint-Niklaassalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Genksalsa workshop in Doorniksalsa workshop in Roeselaresalsa workshop in Moeskroensalsa workshop in Lokerensalsa workshop in Sint-Truidensalsa workshop in Mariakerkesalsa workshop in Drongensalsa workshop in Wondelgemsalsa workshop in Sint-Amandsbergsalsa workshop in Oostakkersalsa workshop in Ledebergsalsa workshop in Gentbruggesalsa workshop in Afsneesalsa workshop in Sint-Denijs-Westremsalsa workshop in Zwijnaardesalsa workshop in Wachtebekesalsa workshop in Lochristisalsa workshop in Destelbergensalsa workshop in Mellesalsa workshop in Merelbekesalsa workshop in Heusdensalsa workshop in Zevergemsalsa workshop in De Pintesalsa workshop in Sint-Martens-Latemsalsa workshop in Sint-Martens-Leernesalsa workshop in Deinzesalsa workshop in Vosselaresalsa workshop in Nevelesalsa workshop in Landegemsalsa workshop in Merendreesalsa workshop in Alkensalsa workshop in Assalsa workshop in Beringensalsa workshop in Bilzensalsa workshop in Bocholtsalsa workshop in Borgloonsalsa workshop in Breesalsa workshop in Diepenbeeksalsa workshop in Dilsen-Stokkemsalsa workshop in Genksalsa workshop in Gingelomsalsa workshop in Halensalsa workshop in Hamsalsa workshop in Hamont-Achelsalsa workshop in Hechtel-Ekselsalsa workshop in Heerssalsa workshop in Herk-de-Stadsalsa workshop in Herstappesalsa workshop in Heusden-Zoldersalsa workshop in Hoeseltsalsa workshop in Houthalen-Helchterensalsa workshop in Kinrooisalsa workshop in Kortessemsalsa workshop in Lanakensalsa workshop in Leopoldsburgsalsa workshop in Lommel

salsa workshop in Lummen
salsa workshop in Maaseiksalsa workshop in Maasmechelensalsa workshop in Meeuwen-Gruitrodesalsa workshop in Neerpeltsalsa workshop in Nieuwerkerkensalsa workshop in Opglabbeeksalsa workshop in Overpeltsalsa workshop in Peersalsa workshop in Riemstsalsa workshop in Sint-Truidensalsa workshop in Tessenderlosalsa workshop in Tongerensalsa workshop in Voerensalsa workshop in Wellensalsa workshop in Zonhovensalsa workshop in Zutendaalsalsa workshop in Aarschotsalsa workshop in Affligemsalsa workshop in Assesalsa workshop in Beerselsalsa workshop in Begijnendijksalsa workshop in Bekkevoortsalsa workshop in Bertemsalsa workshop in Beversalsa workshop in Bierbeeksalsa workshop in Boortmeerbeeksalsa workshop in Boutersemsalsa workshop in Diestsalsa workshop in Dilbeeksalsa workshop in Drogenbossalsa workshop in Galmaardensalsa workshop in Geetbetssalsa workshop in Glabbeeksalsa workshop in Gooiksalsa workshop in Grimbergensalsa workshop in Haachtsalsa workshop in Hallesalsa workshop in Herentsalsa workshop in Hernesalsa workshop in Hoegaardensalsa workshop in Hoeilaartsalsa workshop in Holsbeeksalsa workshop in Huldenbergsalsa workshop in Kampenhoutsalsa workshop in Kapelle-op-den-Bossalsa workshop in Keerbergensalsa workshop in Kortenakensalsa workshop in Kortenbergsalsa workshop in Kraainemsalsa workshop in Landensalsa workshop in Lenniksalsa workshop in Liedekerkesalsa workshop in Linkebeeksalsa workshop in Lintersalsa workshop in Londerzeelsalsa workshop in Lubbeeksalsa workshop in Machelensalsa workshop in Meisesalsa workshop in Merchtemsalsa workshop in Opwijksalsa workshop in Oud-Heverleesalsa workshop in Overijsesalsa workshop in Pepingensalsa workshop in Roosdaal

salsa workshop in Rotselaar
salsa workshop in Scherpenheuvel-Zichemsalsa workshop in Sint-Genesius-Rodesalsa workshop in Sint-Pieters-Leeuwsalsa workshop in Steenokkerzeelsalsa workshop in Ternatsalsa workshop in Tervurensalsa workshop in Tielt-Wingesalsa workshop in Tienensalsa workshop in Tremelosalsa workshop in Vilvoordesalsa workshop in Wemmelsalsa workshop in Wezembeek-Oppemsalsa workshop in Zaventemsalsa workshop in Zemstsalsa workshop in Zoutleeuwsalsa workshop in Alveringemsalsa workshop in Anzegemsalsa workshop in Ardooiesalsa workshop in Avelgemsalsa workshop in Beernemsalsa workshop in Blankenbergesalsa workshop in Bredenesalsa workshop in Dammesalsa workshop in De Haansalsa workshop in De Pannesalsa workshop in Deerlijksalsa workshop in Dentergemsalsa workshop in Diksmuidesalsa workshop in Gistelsalsa workshop in Harelbekesalsa workshop in Heuvellandsalsa workshop in Hoogledesalsa workshop in Houthulstsalsa workshop in Ichtegemsalsa workshop in Iepersalsa workshop in Ingelmunstersalsa workshop in Izegemsalsa workshop in Jabbekesalsa workshop in Knokke-Heistsalsa workshop in Koekelaresalsa workshop in Koksijdesalsa workshop in Kortemarksalsa workshop in Kortrijksalsa workshop in Kuurnesalsa workshop in Langemark-Poelkapellesalsa workshop in Ledegemsalsa workshop in Lendeledesalsa workshop in Lichterveldesalsa workshop in Lo-Reningesalsa workshop in Menensalsa workshop in Mesensalsa workshop in Meulebekesalsa workshop in Middelkerkesalsa workshop in Moorsledesalsa workshop in Nieuwpoortsalsa workshop in Oostendesalsa workshop in Oostkampsalsa workshop in Oostrozebekesalsa workshop in Oudenburgsalsa workshop in Pittemsalsa workshop in Poperingesalsa workshop in Roeselaresalsa workshop in Ruiseledesalsa workshop in Spiere-Helkijn

salsa workshop in Stadensalsa workshop in Tieltsalsa workshop in Torhoutsalsa workshop in Veurnesalsa workshop in Vleterensalsa workshop in Waregemsalsa workshop in Werviksalsa workshop in Wevelgemsalsa workshop in Wielsbekesalsa workshop in Wingenesalsa workshop in Zedelgemsalsa workshop in Zonnebekesalsa workshop in Zuienkerkesalsa workshop in Zwevegemsalsa workshop in Aarlensalsa workshop in Attertsalsa workshop in Aubangesalsa workshop in Bastenakensalsa workshop in Bertognesalsa workshop in Bertrixsalsa workshop in Bouillonsalsa workshop in Chinysalsa workshop in Daverdissesalsa workshop in Durbuysalsa workshop in Érezéesalsa workshop in Étallesalsa workshop in Fauvillerssalsa workshop in Florenvillesalsa workshop in Gouvysalsa workshop in Habaysalsa workshop in Herbeumontsalsa workshop in Hottonsalsa workshop in Houffalizesalsa workshop in La Roche-en-Ardennesalsa workshop in Léglisesalsa workshop in Libinsalsa workshop in Libramont-Chevignysalsa workshop in Manhaysalsa workshop in Marche-en-Famennesalsa workshop in Martelangesalsa workshop in Meix-devant-Virtonsalsa workshop in Messancysalsa workshop in Mussonsalsa workshop in Nassognesalsa workshop in Neufchâteausalsa workshop in Paliseulsalsa workshop in Rendeuxsalsa workshop in Rouvroysalsa workshop in Sainte-Odesalsa workshop in Saint-Hubertsalsa workshop in Saint-Légersalsa workshop in Tellinsalsa workshop in Tennevillesalsa workshop in Tintignysalsa workshop in Vaux-sur-Sûresalsa workshop in Vielsalmsalsa workshop in Virtonsalsa workshop in Wellinsalsa workshop in Aiseau-Preslessalsa workshop in Anderluessalsa workshop in Antoingsalsa workshop in Aatsalsa workshop in Beaumontsalsa workshop in Belœilsalsa workshop in Bernissart, 

salsa workshop in Binche
salsa workshop in Boussusalsa workshop in 's-Gravenbrakelsalsa workshop in Brugelettesalsa workshop in Brunehautsalsa workshop in Cellessalsa workshop in Chapelle-lez-Herlaimontsalsa workshop in Charleroisalsa workshop in Châtelet.

LCBA_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|
WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|
WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|
WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|
WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|
WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|
WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|
WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|
WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|
WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|
WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|
WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|
WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|
WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|
WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|
WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|
WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|
WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|
WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST| WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|
WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|
WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|
WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST| WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|
WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST| VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.