Country line dancing op locatie, workshop Country line dance op locatie| Country line dancing vrijgezellenfeest op locatie, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Brugge, Kortrijk, Mechelen, Hasselt, Oostende, Country line dancing workshop op locatie organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland en Belgie www.bina-africa.nl voor lessen Country line dancing op locatie| cursus Country line dancing op locatie| Country line dancing dansschool op locatie| Countrylinedancing workshop op locatie| Countrylinedancingworkshop op locatie enz...

Country line dance workshop


Workshop country line dancing bij je thuis|
Country line dancing vrijgezellenfeest op locatie|
Country line dancing workshop op een zelf gekozen locatieCountry line dancing workshop op locatie| Linedancing vrijgezellenfeest met Country line dance op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een Country line dancing vrijgezellenfeest op locatie organiseren?
La Compagnie Bina Africa zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor
La Compagnie Bina Africa
is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Country line dancing ?Met onze initiatie countrylinedancing leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Country line dance.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Country line dancing . Natuurlijk geniet je van het linedancing maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails maken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte workshop Country line dancing ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze Country line dancingworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

maar wil je de Country linedancingworkshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende activiteit voor jou, je vrienden, familie, collega's of kennissen te verzorgen.Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Country line dancing workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshopReggeaton workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Country line dancing
Cowboyhoeden – Wild Wild West – Op een rij dansen–Groepschoreografie-HilarischOorsprong en achtergrond
De muziek en de dans die wijj nu als country line dance kennen is een mengeling van allerlei muzieksoorten en –dansen. De oorsprong vond plaats in het “Wilde Westen “van de U.S.A. Bij Country Line Dance dans je in formatie, waarbij een groep mensen op een rij of in rijen (lijnen)danst.Iedereen voert op hetzelfde moment dezelfde line dance dansbewegingen uit.De verschillende country line dance hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting; meestal in een line.
Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de country line dance
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Country muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet. Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken. Een danspartner is niet nodig.Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt La compagnie Bina Africa?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
La Compagnie Bina Africa brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele country line dancing docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Country line dancing workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-country line dancing workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Country line dancing workshop:Mini- Country line dancing workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis striptease danspassen - naar een kleine eenvoudige Country line dance choreografie.

Super- Country line dancing workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis striptease danspassen - naar een wat uitgebreid Country line dance choreografie.

Luxe- Country line dancing workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis striptease danspassen - naar een complexe Country line dance choreografie.Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Country line dancing en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, Country line dancing, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
La Compagnie Bina Africa hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Country line dancing workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Country line dancing workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@bina-africa.nl


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+31 (0)612925882 or +32485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Countrylinedancingworkshop landelijk op locatie:
La Compagnie Bina Africa heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een Country linedancingworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een Country line dancing workshop in Antwerpen, Country line dancing workshop in Brussel, Country line dancing workshop in Aalst, Country line dancing workshop in Gent, Country line dancing workshop in Sint-Niklaas, Country line dancing workshop in Hasselt, Country line dancing workshop in Brugge, Country line dancing workshop in Oostende, Country line dancing workshop in Leuven, Country line dancing workshop in Tongeren, Country line dancing workshop in Dendermonde, Country line dancing workshop in Turnhout, Country line dancing workshop in Kortrijk, Country line dancing workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend Country line dancing workshop op locatie of Country line dancing workshop bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


OE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE
Country line dancing groepsuitje in AmsterdamCountry line dancing groepsuitje in RotterdamCountry line dancing groepsuitje in Den HaagCountry line dancing groepsuitje in UtrechtCountry line dancing groepsuitje in EindhovenCountry line dancing groepsuitje in TilburgCountry line dancing groepsuitje in GroningenCountry line dancing groepsuitje in AlmereCountry line dancing groepsuitje in BredaCountry line dancing groepsuitje in NijmegenCountry line dancing groepsuitje in EnschedeCountry line dancing groepsuitje in ApeldoornCountry line dancing groepsuitje in HaarlemCountry line dancing groepsuitje in ArnhemCountry line dancing groepsuitje in AmersfoortCountry line dancing groepsuitje in ZaanstadCountry line dancing groepsuitje in ZaandamCountry line dancing groepsuitje in HaarlemmermeerCountry line dancing groepsuitje in HoofddorpCountry line dancing groepsuitje in ‘s-HertogenboschCountry line dancing groepsuitje in ZoetermeerCountry line dancing groepsuitje in ZwolleCountry line dancing groepsuitje in MaastrichtCountry line dancing groepsuitje in LeidenCountry line dancing groepsuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE
Country line dancing groepsuitje in Brussel
Country line dancing groepsuitje in Antwerpen,Country line dancing groepsuitje in Gent, Country line dancing groepsuitje in Charleroi, Country line dancing groepsuitje in Luik, Country line dancing groepsuitje in Brugge, Country line dancing groepsuitje in Namen, Country line dancing groepsuitje in Leuven, Country line dancing groepsuitje in Bergen, Country line dancing groepsuitje in Mechelen, Country line dancing groepsuitje in Aalst,Country line dancing groepsuitje in La Louvière, Country line dancing groepsuitje in Kortrijk,Country line dancing groepsuitje in Hasselt, Country line dancing groepsuitje in Sint-Niklaas,Country line dancing groepsuitje in Oostende, Country line dancing groepsuitje in Doornik,Country line dancing groepsuitje in Genk, Country line dancing groepsuitje in Seraing, Country line dancing groepsuitje in Roeselare, Country line dancing groepsuitje in Moeskroen, Country line dancing groepsuitje in Verviers, Country line dancing groepsuitje in Dendermonde, Country line dancing groepsuitje in Beringen, Country line dancing groepsuitje in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND
Country line dancing vrijgezellenavond in AmsterdamCountry line dancing vrijgezellenavond in RotterdamCountry line dancing vrijgezellenavond in Den HaagCountry line dancing vrijgezellenavond in UtrechtCountry line dancing vrijgezellenavond in EindhovenCountry line dancing vrijgezellenavond in TilburgCountry line dancing vrijgezellenavond in GroningenCountry line dancing vrijgezellenavond in AlmereCountry line dancing vrijgezellenavond in BredaCountry line dancing vrijgezellenavond in NijmegenCountry line dancing vrijgezellenavond in EnschedeCountry line dancing vrijgezellenavond in ApeldoornCountry line dancing vrijgezellenavond in HaarlemCountry line dancing vrijgezellenavond in ArnhemCountry line dancing vrijgezellenavond in AmersfoortCountry line dancing vrijgezellenavond in ZaanstadCountry line dancing vrijgezellenavond in ZaandamCountry line dancing vrijgezellenavond in HaarlemmermeerCountry line dancing vrijgezellenavond in HoofddorpCountry line dancing vrijgezellenavond in ‘s-HertogenboschCountry line dancing vrijgezellenavond in ZoetermeerCountry line dancing vrijgezellenavond in ZwolleCountry line dancing vrijgezellenavond in MaastrichtCountry line dancing vrijgezellenavond in LeidenCountry line dancing vrijgezellenavond in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND
Country line dancing vrijgezellenavond in Brussel
Country line dancing vrijgezellenavond in Antwerpen, Country line dancing vrijgezellenavond in Gent, Country line dancing vrijgezellenavond in Charleroi, Country line dancing vrijgezellenavond in Luik,Country line dancing vrijgezellenavond in Brugge, Country line dancing vrijgezellenavond in Namen, Country line dancing vrijgezellenavond in Leuven, Country line dancing vrijgezellenavond in Bergen, Country line dancing vrijgezellenavond in Mechelen,Country line dancing vrijgezellenavond in Aalst, Country line dancing vrijgezellenavond in La Louvière, Country line dancing vrijgezellenavond in Kortrijk, Country line dancing vrijgezellenavond in Hasselt, Country line dancing vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, Country line dancing vrijgezellenavond in Oostende, Country line dancing vrijgezellenavond in Doornik, Country line dancing vrijgezellenavond in Genk,Country line dancing vrijgezellenavond in Seraing, Country line dancing vrijgezellenavond in Roeselare, Country line dancing vrijgezellenavond in Moeskroen, Country line dancing vrijgezellenavond in Verviers, Country line dancing vrijgezellenavond in Dendermonde, Country line dancing vrijgezellenavond in Beringen, Country line dancing vrijgezellenavond in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG
Country line dancing vrijgezellendag in AmsterdamCountry line dancing vrijgezellendag in RotterdamCountry line dancing vrijgezellendag in Den HaagCountry line dancing vrijgezellendag in UtrechtCountry line dancing vrijgezellendag in EindhovenCountry line dancing vrijgezellendag in TilburgCountry line dancing vrijgezellendag in GroningenCountry line dancing vrijgezellendag in AlmereCountry line dancing vrijgezellendag in BredaCountry line dancing vrijgezellendag in NijmegenCountry line dancing vrijgezellendag in EnschedeCountry line dancing vrijgezellendag in ApeldoornCountry line dancing vrijgezellendag in HaarlemCountry line dancing vrijgezellendag in ArnhemCountry line dancing vrijgezellendag in AmersfoortCountry line dancing vrijgezellendag in ZaanstadCountry line dancing vrijgezellendag in ZaandamCountry line dancing vrijgezellendag in HaarlemmermeerCountry line dancing vrijgezellendag in HoofddorpCountry line dancing vrijgezellendag in ‘s-HertogenboschCountry line dancing vrijgezellendag in ZoetermeerCountry line dancing vrijgezellendag in ZwolleCountry line dancing vrijgezellendag in MaastrichtCountry line dancing vrijgezellendag in LeidenCountry line dancing vrijgezellendag in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG
Country line dancing vrijgezellendag in Brussel
Country line dancing vrijgezellendag in Antwerpen, Country line dancing vrijgezellendag in Gent, Country line dancing vrijgezellendag in Charleroi, Country line dancing vrijgezellendag in Luik, Country line dancing vrijgezellendag in Brugge, Country line dancing vrijgezellendag in Namen, Country line dancing vrijgezellendag in Leuven, Country line dancing vrijgezellendag in Bergen, Country line dancing vrijgezellendag in Mechelen, Country line dancing vrijgezellendag in Aalst, Country line dancing vrijgezellendag in La Louvière, Country line dancing vrijgezellendag in Kortrijk, Country line dancing vrijgezellendag in Hasselt, Country line dancing vrijgezellendag in Sint-Niklaas,Country line dancing vrijgezellendag in Oostende, Country line dancing vrijgezellendag in Doornik, Country line dancing vrijgezellendag in Genk, Country line dancing vrijgezellendag in Seraing, Country line dancing vrijgezellendag in Roeselare, Country line dancing vrijgezellendag in Moeskroen, Country line dancing vrijgezellendag in Verviers, Country line dancing vrijgezellendag in Dendermonde, Country line dancing vrijgezellendag in Beringen,Country line dancing vrijgezellendag in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST
Country line dancing vrijgezellenfeest in AmsterdamCountry line dancing vrijgezellenfeest in RotterdamCountry line dancing vrijgezellenfeest in Den HaagCountry line dancing vrijgezellenfeest in UtrechtCountry line dancing vrijgezellenfeest in EindhovenCountry line dancing vrijgezellenfeest in TilburgCountry line dancing vrijgezellenfeest in GroningenCountry line dancing vrijgezellenfeest in AlmereCountry line dancing vrijgezellenfeest in BredaCountry line dancing vrijgezellenfeest in NijmegenCountry line dancing vrijgezellenfeest in EnschedeCountry line dancing vrijgezellenfeest in ApeldoornCountry line dancing vrijgezellenfeest in HaarlemCountry line dancing vrijgezellenfeest in ArnhemCountry line dancing vrijgezellenfeest in AmersfoortCountry line dancing vrijgezellenfeest in ZaanstadCountry line dancing vrijgezellenfeest in ZaandamCountry line dancing vrijgezellenfeest in HaarlemmermeerCountry line dancing vrijgezellenfeest in HoofddorpCountry line dancing vrijgezellenfeest in ‘s-HertogenboschCountry line dancing vrijgezellenfeest in ZoetermeerCountry line dancing vrijgezellenfeest in ZwolleCountry line dancing vrijgezellenfeest in MaastrichtCountry line dancing vrijgezellenfeest in LeidenCountry line dancing vrijgezellenfeest in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST
Country line dancing vrijgezellenfeest in Brussel
Country line dancing vrijgezellenfeest in Antwerpen, Country line dancing vrijgezellenfeest in Gent, Country line dancing vrijgezellenfeest in Charleroi, Country line dancing vrijgezellenfeest in Luik,Country line dancing vrijgezellenfeest in Brugge, Country line dancing vrijgezellenfeest in Namen, Country line dancing vrijgezellenfeest in Leuven, Country line dancing vrijgezellenfeest in Bergen, Country line dancing vrijgezellenfeest in Mechelen, Country line dancing vrijgezellenfeest in Aalst, Country line dancing vrijgezellenfeest in La Louvière,Country line dancing vrijgezellenfeest in Kortrijk, Country line dancing vrijgezellenfeest in Hasselt, Country line dancing vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Country line dancing vrijgezellenfeest in Oostende, Country line dancing vrijgezellenfeest in Doornik,Country line dancing vrijgezellenfeest in Genk, Country line dancing vrijgezellenfeest in Seraing,Country line dancing vrijgezellenfeest in Roeselare, Country line dancing vrijgezellenfeest in Moeskroen, Country line dancing vrijgezellenfeest in Verviers, Country line dancing vrijgezellenfeest in Dendermonde, Country line dancing vrijgezellenfeest in Beringen, Country line dancing vrijgezellenfeest in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_Country line dancing_VRIJGEZELLENUITJE
Country line dancing vrijgezellenuitje in AmsterdamCountry line dancing vrijgezellenuitje in RotterdamCountry line dancing vrijgezellenuitje in Den HaagCountry line dancing vrijgezellenuitje in UtrechtCountry line dancing vrijgezellenuitje in EindhovenCountry line dancing vrijgezellenuitje in TilburgCountry line dancing vrijgezellenuitje in GroningenCountry line dancing vrijgezellenuitje in AlmereCountry line dancing vrijgezellenuitje in BredaCountry line dancing vrijgezellenuitje in NijmegenCountry line dancing vrijgezellenuitje in EnschedeCountry line dancing vrijgezellenuitje in ApeldoornCountry line dancing vrijgezellenuitje in HaarlemCountry line dancing vrijgezellenuitje in ArnhemCountry line dancing vrijgezellenuitje in AmersfoortCountry line dancing vrijgezellenuitje in ZaanstadCountry line dancing vrijgezellenuitje in ZaandamCountry line dancing vrijgezellenuitje in HaarlemmermeerCountry line dancing vrijgezellenuitje in HoofddorpCountry line dancing vrijgezellenuitje in ‘s-HertogenboschCountry line dancing vrijgezellenuitje in ZoetermeerCountry line dancing vrijgezellenuitje in ZwolleCountry line dancing vrijgezellenuitje in MaastrichtCountry line dancing vrijgezellenuitje in LeidenCountry line dancing vrijgezellenuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE
Country line dancing vrijgezellenuitje in Brussel
Country line dancing vrijgezellenuitje in Antwerpen, Country line dancing vrijgezellenuitje in Gent, Country line dancing vrijgezellenuitje in Charleroi, Country line dancing vrijgezellenuitje in Luik, Country line dancing vrijgezellenuitje in Brugge, Country line dancing vrijgezellenuitje in Namen, Country line dancing vrijgezellenuitje in Leuven, Country line dancing vrijgezellenuitje in Bergen,Country line dancing vrijgezellenuitje in Mechelen, Country line dancing vrijgezellenuitje in Aalst, Country line dancing vrijgezellenuitje in La Louvière, Country line dancing vrijgezellenuitje in Kortrijk, Country line dancing vrijgezellenuitje in Hasselt,Country line dancing vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Country line dancing vrijgezellenuitje in Oostende, Country line dancing vrijgezellenuitje in Doornik, Country line dancing vrijgezellenuitje in Genk, Country line dancing vrijgezellenuitje in Seraing, Country line dancing vrijgezellenuitje in Roeselare, Country line dancing vrijgezellenuitje in Moeskroen,Country line dancing vrijgezellenuitje in Verviers, Country line dancing vrijgezellenuitje in Dendermonde, Country line dancing vrijgezellenuitje in Beringen, Country line dancing vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in GentCountry line dancing workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in GentCountry line dancing workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in GentCountry line dancing workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in GentCountry line dancing workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in GentCountry line dancing workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in GentCountry line dancing workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in Gentdjembe workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in Tongerendjembe workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in GentCountry line dancing workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in HasseltCountry line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in DendermondeCountry line dancing workshop in TurnhoutCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in Amersfoort.

OE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in Amersfoort.LCBA_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in UtrechtCountry line dancing workshop in EindhovenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in GroningenCountry line dancing workshop in AlmereCountry line dancing workshop in BredaCountry line dancing workshop in NijmegenCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in ApeldoornCountry line dancing workshop in HaarlemCountry line dancing workshop in ArnhemCountry line dancing workshop in AmersfoortCountry line dancing workshop in ZaanstadCountry line dancing workshop in ZaandamCountry line dancing workshop in HaarlemmermeerCountry line dancing workshop in HoofddorpCountry line dancing workshop in 's-HertogenboschCountry line dancing workshop in ZoetermeerCountry line dancing workshop in ZwolleCountry line dancing workshop in MaastrichtCountry line dancing workshop in LeidenCountry line dancing workshop in DordrechtCountry line dancing workshop in EdeCountry line dancing workshop in EmmenCountry line dancing workshop in WestlandCountry line dancing workshop in NaaldwijkCountry line dancing workshop in VenloCountry line dancing workshop in DelftCountry line dancing workshop in DeventerCountry line dancing workshop in LeeuwardenCountry line dancing workshop in AlkmaarCountry line dancing workshop in Sittard-GeleenCountry line dancing workshop in HelmondCountry line dancing workshop in HeerlenCountry line dancing workshop in HilversumCountry line dancing workshop in OssCountry line dancing workshop in AmstelveenCountry line dancing workshop in Súdwest-FryslânCountry line dancing workshop in SneekCountry line dancing workshop in HengeloCountry line dancing workshop in PurmerendCountry line dancing workshop in RoosendaalCountry line dancing workshop in SchiedamCountry line dancing workshop in LelystadCountry line dancing workshop in Alphen aan den RijnCountry line dancing workshop in AlmeloCountry line dancing workshop in LeidschendamCountry line dancing workshop in VoorburgCountry line dancing workshop in SpijkenisseCountry line dancing workshop in HoornCountry line dancing workshop in GoudaCountry line dancing workshop in VlaardingenCountry line dancing workshop in AlblasserdamCountry line dancing workshop in AlbrandswaardCountry line dancing workshop in Alphen aan den RijnCountry line dancing workshop in BarendrechtCountry line dancing workshop in BergambachtCountry line dancing workshop in BernisseCountry line dancing workshop in BinnenmaasCountry line dancing workshop in Bodegraven-ReeuwijkCountry line dancing workshop in BoskoopCountry line dancing workshop in BrielleCountry line dancing workshop in Capelle aan den IjsselCountry line dancing workshop in CromstrijenCountry line dancing workshop in DelftCountry line dancing workshop in DirkslandCountry line dancing workshop in Dordrecht

Country line dancing workshop in Giessenlanden
Country line dancing workshop in GoedereedeCountry line dancing workshop in GorinchemCountry line dancing workshop in GoudaCountry line dancing workshop in GraafstroomCountry line dancing workshop in Den HaagCountry line dancing workshop in Hardinxveld-GiessendamCountry line dancing workshop in HellevoetsluisCountry line dancing workshop in Hendrik-Ido-AmbachtCountry line dancing workshop in HillegomCountry line dancing workshop in Kaag en BraassemCountry line dancing workshop in KatwijkCountry line dancing workshop in KorendijkCountry line dancing workshop in Krimpen aan den IjsselCountry line dancing workshop in LansingerlandCountry line dancing workshop in LeerdamCountry line dancing workshop in LeidenCountry line dancing workshop in LeiderdorpCountry line dancing workshop in Leidschendam-VoorburgCountry line dancing workshop in LiesveldCountry line dancing workshop in LisseCountry line dancing workshop in MaassluisCountry line dancing workshop in MiddelharnisCountry line dancing workshop in Midden-DelflandCountry line dancing workshop in NederlekCountry line dancing workshop in Nieuw-LekkerlandCountry line dancing workshop in NieuwkoopCountry line dancing workshop in NoordwijkCountry line dancing workshop in NoordwijkerhoutCountry line dancing workshop in OegstgeestCountry line dancing workshop in OostflakkeeCountry line dancing workshop in Oud-BeijerlandCountry line dancing workshop in OuderkerkCountry line dancing workshop in PapendrechtCountry line dancing workshop in Pijnacker-NootdorpCountry line dancing workshop in RidderkerkCountry line dancing workshop in RijnwoudeCountry line dancing workshop in RijswijkCountry line dancing workshop in RotterdamCountry line dancing workshop in SchiedamCountry line dancing workshop in SchoonhovenCountry line dancing workshop in SliedrechtCountry line dancing workshop in SpijkenisseCountry line dancing workshop in StrijenCountry line dancing workshop in TeylingenCountry line dancing workshop in VlaardingenCountry line dancing workshop in VlistCountry line dancing workshop in VoorschotenCountry line dancing workshop in WaddinxveenCountry line dancing workshop in WassenaarCountry line dancing workshop in WestlandCountry line dancing workshop in WestvoorneCountry line dancing workshop in ZederikCountry line dancing workshop in ZoetermeerCountry line dancing workshop in ZoeterwoudeCountry line dancing workshop in ZuidplasCountry line dancing workshop in ZwijndrechtCountry line dancing workshop in AalsmeerCountry line dancing workshop in AlkmaarCountry line dancing workshop in AmstelveenCountry line dancing workshop in AmsterdamCountry line dancing workshop in Anna PaulownaCountry line dancing workshop in Beemster

Country line dancing workshop in BergenCountry line dancing workshop in BeverwijkCountry line dancing workshop in BlaricumCountry line dancing workshop in BloemendaalCountry line dancing workshop in BussumCountry line dancing workshop in CastricumCountry line dancing workshop in Den Helder,Country line dancing workshop in Diemen,Country line dancing workshop in Drechterland,Country line dancing workshop in Edam-Volendam,Country line dancing workshop in Enkhuizen,Country line dancing workshop in Graft-De Rijp,Country line dancing workshop in Haarlem,Country line dancing workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,Country line dancing workshop in Haarlemmermeer,Country line dancing workshop in Harenkarspel,Country line dancing workshop in Heemskerk,Country line dancing workshop in Heemstede,Country line dancing workshop in Heerhugowaard,Country line dancing workshop in Heiloo,Country line dancing workshop in Hilversum,Country line dancing workshop in Hoorn,Country line dancing workshop in HuizenCountry line dancing workshop in KoggenlandCountry line dancing workshop in Landsmeer,Country line dancing workshop in LangedijkCountry line dancing workshop in LarenCountry line dancing workshop in MedemblikCountry line dancing workshop in MuidenCountry line dancing workshop in NaardenCountry line dancing workshop in NiedorpCountry line dancing workshop in OostzaanCountry line dancing workshop in OpmeerCountry line dancing workshop in Ouder-AmstelCountry line dancing workshop in PurmerendCountry line dancing workshop in SchagenCountry line dancing workshop in SchermerCountry line dancing workshop in Stede BroecCountry line dancing workshop in TexelCountry line dancing workshop in UitgeestCountry line dancing workshop in UithoornCountry line dancing workshop in VelsenCountry line dancing workshop in WaterlandCountry line dancing workshop in WeespCountry line dancing workshop in WieringenCountry line dancing workshop in WieringermeerCountry line dancing workshop in WijdemerenCountry line dancing workshop in WormerlandCountry line dancing workshop in ZaanstadCountry line dancing workshop in ZandvoortCountry line dancing workshop in ZeevangCountry line dancing workshop in Zijpe,Country line dancing workshop in 's-Hertogenbosch,Country line dancing workshop in Aalburg,Country line dancing workshop in Alphen-Chaam,Country line dancing workshop in Asten,Country line dancing workshop in Baarle-Nassau,Country line dancing workshop in Bergeijk,Country line dancing workshop in Bergen op Zoom,Country line dancing workshop in Bernheze,Country line dancing workshop in Best,Country line dancing workshop in Bladel,Country line dancing workshop in Boekel,Country line dancing workshop in Boxmeer,Country line dancing workshop in Boxtel,Country line dancing workshop in Breda,Country line dancing workshop in Cranendonck,Country line dancing workshop in Cuijk,

Country line dancing workshop in Deurne
,Country line dancing workshop in Dongen,Country line dancing workshop in Drimmelen,Country line dancing workshop in Eersel,Country line dancing workshop in Eindhoven,Country line dancing workshop in Etten-Leur,Country line dancing workshop in Geertruidenberg,Country line dancing workshop in Geldrop-Mierlo,Country line dancing workshop in Gemert-Bakel,Country line dancing workshop in Gilze en Rijen,Country line dancing workshop in Goirle,Country line dancing workshop in Grave,Country line dancing workshop in Haaren,Country line dancing workshop in Halderberge,Country line dancing workshop in Heeze-Leende,Country line dancing workshop in Helmond,Country line dancing workshop in Heusden,Country line dancing workshop in Hilvarenbeek,Country line dancing workshop in Laarbeek,Country line dancing workshop in Landerd,Country line dancing workshop in Loon op Zand,Country line dancing workshop in Maasdonk,Country line dancing workshop in Mill en Sint Hubert,Country line dancing workshop in Moerdijk,Country line dancing workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,Country line dancing workshop in Oirschot,Country line dancing workshop in Oisterwijk,Country line dancing workshop in Oosterhout,Country line dancing workshop in Oss,Country line dancing workshop in Reusel-De Mierden,Country line dancing workshop in Roosendaal,Country line dancing workshop in Rucphen,Country line dancing workshop in Schijndel,Country line dancing workshop in Sint Anthonis,Country line dancing workshop in Sint-MichielsgestelCountry line dancing workshop in Sint-OedenrodeCountry line dancing workshop in SomerenCountry line dancing workshop in Son en BreugelCountry line dancing workshop in SteenbergenCountry line dancing workshop in TilburgCountry line dancing workshop in UdenCountry line dancing workshop in ValkenswaardCountry line dancing workshop in VeghelCountry line dancing workshop in VeldhovenCountry line dancing workshop in VughtCountry line dancing workshop in WaalreCountry line dancing workshop in WaalwijkCountry line dancing workshop in WerkendamCountry line dancing workshop in WoensdrechtCountry line dancing workshop in WoudrichemCountry line dancing workshop in ZundertCountry line dancing workshop in AlmeloCountry line dancing workshop in BorneCountry line dancing workshop in Dalfsen,Country line dancing workshop in DinkellandCountry line dancing workshop in DeventerCountry line dancing workshop in EnschedeCountry line dancing workshop in HaaksbergenCountry line dancing workshop in Hardenberg, Country line dancing workshop in HellendoornCountry line dancing workshop in HengeloCountry line dancing workshop in Hof van TwenteCountry line dancing workshop in KampenCountry line dancing workshop in LosserCountry line dancing workshop in OldenzaalCountry line dancing workshop in Olst-WijheCountry line dancing workshop in OmmenCountry line dancing workshop in Raalte

Country line dancing workshop in Rijssen-HoltenCountry line dancing workshop in StaphorstCountry line dancing workshop in SteenwijkerlandCountry line dancing workshop in TubbergenCountry line dancing workshop in TwenterandCountry line dancing workshop in WierdenCountry line dancing workshop in ZwartewaterlandCountry line dancing workshop in ZwolleCountry line dancing workshop in Almere,Country line dancing workshop in Dronten,Country line dancing workshop in Lelystad,Country line dancing workshop in Noordoostpolder,Country line dancing workshop in Urk,Country line dancing workshop in Zeewolde,Country line dancing workshop in Axel,Country line dancing workshop in Borsele,Country line dancing workshop in Goes,Country line dancing workshop in Hulst,Country line dancing workshop in Kapelle,Country line dancing workshop in Middelburg,Country line dancing workshop in Noord-Beveland,Country line dancing workshop in Oost-Souburg,Country line dancing workshop in Reimerswaal,Country line dancing workshop in Schouwen-Duiveland,Country line dancing workshop in Sluis,Country line dancing workshop in Terneuzen,Country line dancing workshop in Tholen,Country line dancing workshop in Veere,Country line dancing workshop in Vlissingen,Country line dancing workshop in Zierikzee,Country line dancing workshop in Beek,Country line dancing workshop in Beesel,Country line dancing workshop in Bergen,Country line dancing workshop in Brunssum,Country line dancing workshop in Echt-Susteren,Country line dancing workshop in Eijsden-MargratenCountry line dancing workshop in Gennep,Country line dancing workshop in Gulpen-Wittem,Country line dancing workshop in Heerlen,Country line dancing workshop in Horst aan de Maas,Country line dancing workshop in Kerkrade,Country line dancing workshop in Landgraaf,Country line dancing workshop in Leudal,Country line dancing workshop in Maasgouw,Country line dancing workshop in Maastricht,Country line dancing workshop in Meerssen,Country line dancing workshop in Mook en Middelaar,Country line dancing workshop in Nederweert,Country line dancing workshop in Nuth,Country line dancing workshop in Onderbanken,Country line dancing workshop in Peel en Maas,Country line dancing workshop in Roerdalen,Country line dancing workshop in Roermond,Country line dancing workshop in Schinnen,Country line dancing workshop in Simpelveld,Country line dancing workshop in Sittard-Geleen,Country line dancing workshop in Stein,Country line dancing workshop in Vaals,Country line dancing workshop in Valkenburg aan de Geul,Country line dancing workshop in Venlo,Country line dancing workshop in Venray,Country line dancing workshop in Voerendaal,Country line dancing workshop in Weert,Country line dancing workshop in Abcoude,Country line dancing workshop in Amersfoort,Country line dancing workshop in Bunnik,Country line dancing workshop in Bunschoten,

Country line dancing workshop in De Bilt,Country line dancing workshop in De Ronde Venen,Country line dancing workshop in Eemnes,Country line dancing workshop in Renswoude,

Country line dancing workshop in Rhenen
,Country line dancing workshop in Soest,Country line dancing workshop in Stichtse Vecht,Country line dancing workshop in Utrecht,Country line dancing workshop in Utrechtse Heuvelrug,Country line dancing workshop in Houten,Country line dancing workshop in Ijsselstein,Country line dancing workshop in Leusden,Country line dancing workshop in Lopik,Country line dancing workshop in Montfoort,Country line dancing workshop in Nieuwegein,Country line dancing workshop in Oudewater,Country line dancing workshop in Veenendaal,Country line dancing workshop in Vianen,Country line dancing workshop in Wijk bij Duurstede,Country line dancing workshop in Woerden,Country line dancing workshop in Woudenberg,Country line dancing workshop in Zeist,Country line dancing workshop in Achterberg,Country line dancing workshop in Achterwetering,Country line dancing workshop in Achthoven,Country line dancing workshop in Amerongen,Country line dancing workshop in Austerlitz,Country line dancing workshop in Baambrugge,Country line dancing workshop in Baarn,Country line dancing workshop in Benschop,Country line dancing workshop in Spakenburg,Country line dancing workshop in De Birkt,Country line dancing workshop in Bilthoven,Country line dancing workshop in Blokland,Country line dancing workshop in Bosch en Duin,Country line dancing workshop in Breudijk,Country line dancing workshop in Breukelen,Country line dancing workshop in Buurtsdijk,Country line dancing workshop in Cabauw,Country line dancing workshop in Cattenbroek,Country line dancing workshop in Cothen,Country line dancing workshop in Den Dolder,Country line dancing workshop in Diemerbroek,Country line dancing workshop in Doorn,Country line dancing workshop in Driebergen,Country line dancing workshop in Rijsenburg,Country line dancing workshop in Achtkarspelen,Country line dancing workshop in Ameland,Country line dancing workshop in Het Bildt,Country line dancing workshop in Boornsterhem,Country line dancing workshop in Dantumadeel,Country line dancing workshop in Dongeradeel,Country line dancing workshop in Ferwerderadeel,Country line dancing workshop in Franekeradeel,Country line dancing workshop in Gaasterland-Sloten,Country line dancing workshop in Harlingen,Country line dancing workshop in Heerenveen,Country line dancing workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland,Country line dancing workshop in Leeuwarden,Country line dancing workshop in Leeuwarderadeel,Country line dancing workshop in Lemsterland,Country line dancing workshop in Littenseradeel,Country line dancing workshop in Menaldumadeel,Country line dancing workshop in Ooststellingwerf,Country line dancing workshop in Opsterland,Country line dancing workshop in Schiermonnikoog,Country line dancing workshop in Skarsterlân,Country line dancing workshop in Smallingerland,Country line dancing workshop in Súdwest-FryslânCountry line dancing workshop in Terschelling,Country line dancing workshop in Tietjerksteradeel,Country line dancing workshop in Vlieland,

Country line dancing workshop in Weststellingwerf
,Country line dancing workshop in Aalten,Country line dancing workshop in Apeldoorn,

Country line dancing workshop in Arnhem,Country line dancing workshop in Barneveld,Country line dancing workshop in Berkelland,Country line dancing workshop in Beuningen,Country line dancing workshop in Bronckhorst,Country line dancing workshop in Brummen,Country line dancing workshop in Buren,Country line dancing workshop in Culemborg,Country line dancing workshop in Doesburg,Country line dancing workshop in Doetinchem,Country line dancing workshop in Druten,Country line dancing workshop in Duiven,Country line dancing workshop in Ede,Country line dancing workshop in Elburg,Country line dancing workshop in Ermelo,Country line dancing workshop in Geldermalsen,Country line dancing workshop in Groesbeek,Country line dancing workshop in Harderwijk,Country line dancing workshop in Hattem,Country line dancing workshop in Heerde,Country line dancing workshop in Heumen,Country line dancing workshop in Lingewaal,Country line dancing workshop in Lingewaard,Country line dancing workshop in Lochem,Country line dancing workshop in Maasdriel,Country line dancing workshop in Millingen aan de Rijn,Country line dancing workshop in Montferland,Country line dancing workshop in Neder-Betuwe,Country line dancing workshop in Neerijnen,Country line dancing workshop in Nijkerk,Country line dancing workshop in Nijmegen,Country line dancing workshop in Nunspeet,Country line dancing workshop in Oldebroek,Country line dancing workshop in Oost Gelre,Country line dancing workshop in Oude Ijsselstreek,Country line dancing workshop in Overbetuwe,Country line dancing workshop in Putten,Country line dancing workshop in Renkum,Country line dancing workshop in Rheden,Country line dancing workshop in Rijnwaarden,Country line dancing workshop in Rozendaal,Country line dancing workshop in Scherpenzeel,Country line dancing workshop in Tiel,Country line dancing workshop in Ubbergen,Country line dancing workshop in Voorst,Country line dancing workshop in Wageningen,Country line dancing workshop in West Maas en Waal,Country line dancing workshop in Westervoort,Country line dancing workshop in Wijchen,Country line dancing workshop in Winterswijk,Country line dancing workshop in Zaltbommel,Country line dancing workshop in Zevenaar,Country line dancing workshop in Zutphen,Country line dancing workshop in Aa en Hunze,Country line dancing workshop in Assen,Country line dancing workshop in Borger-Odoorn,Country line dancing workshop in Coevorden,Country line dancing workshop in Emmen,Country line dancing workshop in Hoogeveen,Country line dancing workshop in Meppel,Country line dancing workshop in Midden-Drenthe,Country line dancing workshop in Noordenveld,Country line dancing workshop in Tynaarlo,Country line dancing workshop in Westerveld,Country line dancing workshop in De Wolden.

LCBA_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
Country line dancing workshop in BrusselCountry line dancing workshop in Antwerpen,Country line dancing workshop in Gent,Country line dancing workshop in Charleroi,Country line dancing workshop in Luik,Country line dancing workshop in Brugge,Country line dancing workshop in Namen,Country line dancing workshop in Leuven,Country line dancing workshop in Bergen,Country line dancing workshop in Mechelen,Country line dancing workshop in Aalst,Country line dancing workshop in La Louvière,Country line dancing workshop in Kortrijk,Country line dancing workshop in Hasselt,Country line dancing workshop in Sint-Niklaas,Country line dancing workshop in Oostende,Country line dancing workshop in Doornik,Country line dancing workshop in Genk,Country line dancing workshop in Seraing,Country line dancing workshop in Roeselare,Country line dancing workshop in Moeskroen,Country line dancing workshop in Verviers,Country line dancing workshop in Dendermonde,Country line dancing workshop in Beringen,Country line dancing workshop in Turnhout,Country line dancing workshop in Vilvoorde,Country line dancing workshop in Lokeren,Country line dancing workshop in Sint-Truiden,Country line dancing workshop in Herstal,Country line dancing workshop in GeelCountry line dancing workshop in Ninove,Country line dancing workshop in Halle,Country line dancing workshop in Waregem,Country line dancing workshop in Châtelet,Country line dancing workshop in Ieper,Country line dancing workshop in Lier,Country line dancing workshop in Lommel,Country line dancing workshop in Waver,Country line dancing workshop in Binche,Country line dancing workshop in Tienen,Country line dancing workshop in Menen,Country line dancing workshop in Geraardsbergen,Country line dancing workshop in Bilzen,Country line dancing workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve,Country line dancing workshop in Tongeren,Country line dancing workshop in Oudenaarde,Country line dancing workshop in Deinze,Country line dancing workshop in Aarschot,Country line dancing workshop in Aat,Country line dancing workshop in AarlenCountry line dancing workshop in Herentals,Country line dancing workshop in Izegem,Country line dancing workshop in Harelbeke,Country line dancing workshop in Nijvel,Country line dancing workshop in Zinnik,Country line dancing workshop in Andenne,Country line dancing workshop in Ronse,Country line dancing workshop in Zottegem,Country line dancing workshop in Mortsel,Country line dancing workshop in Maaseik, , Country line dancing workshop in Gembloers,Country line dancing workshop in Diest,Country line dancing workshop in Saint-Ghislain,Country line dancing workshop in Fleurus,Country line dancing workshop in Scherpenheuvel-Zichem,Country line dancing workshop in 's-Gravenbrakel,Country line dancing workshop in Hoei,Country line dancing workshop in Hoogstraten,Country line dancing workshop in Eeklo,


Country line dancing workshop in Torhout
,Country line dancing workshop in Poperinge,Country line dancing workshop in Dilsen-Stokkem,Country line dancing workshop in Tielt,

Country line dancing workshop in Blankenberge,Country line dancing workshop in Eupen,Country line dancing workshop in Lessen,Country line dancing workshop in Wervik,Country line dancing workshop in Walcourt,Country line dancing workshop in Komen-Waasten,Country line dancing workshop in Marche-en-Famenne.

Country line dancing workshop in AartselaarCountry line dancing workshop in AntwerpenCountry line dancing workshop in ArendonkCountry line dancing workshop in Baarle-HertogCountry line dancing workshop in BalenCountry line dancing workshop in BeerseCountry line dancing workshop in BerlaarCountry line dancing workshop in BoechoutCountry line dancing workshop in BonheidenCountry line dancing workshop in BoomCountry line dancing workshop in BornemCountry line dancing workshop in BorsbeekCountry line dancing workshop in BrasschaatCountry line dancing workshop in BrechtCountry line dancing workshop in DesselCountry line dancing workshop in DuffelCountry line dancing workshop in EdegemCountry line dancing workshop in EssenCountry line dancing workshop in GeelCountry line dancing workshop in GrobbendonkCountry line dancing workshop in Heist-op-den-BergCountry line dancing workshop in HemiksemCountry line dancing workshop in HerentalsCountry line dancing workshop in HerenthoutCountry line dancing workshop in HerseltCountry line dancing workshop in HoogstratenCountry line dancing workshop in HoveCountry line dancing workshop in HulshoutCountry line dancing workshop in KalmthoutCountry line dancing workshop in KapellenCountry line dancing workshop in KasterleeCountry line dancing workshop in KontichCountry line dancing workshop in LaakdalCountry line dancing workshop in LierCountry line dancing workshop in LilleCountry line dancing workshop in LintCountry line dancing workshop in MalleCountry line dancing workshop in MechelenCountry line dancing workshop in MeerhoutCountry line dancing workshop in MerksplasCountry line dancing workshop in MolCountry line dancing workshop in MortselCountry line dancing workshop in NielCountry line dancing workshop in NijlenCountry line dancing workshop in OlenCountry line dancing workshop in Oud-TurnhoutCountry line dancing workshop in PutteCountry line dancing workshop in PuursCountry line dancing workshop in RanstCountry line dancing workshop in RavelsCountry line dancing workshop in RetieCountry line dancing workshop in RijkevorselCountry line dancing workshop in RumstCountry line dancing workshop in SchelleCountry line dancing workshop in SchildeCountry line dancing workshop in SchotenCountry line dancing workshop in Sint-AmandsCountry line dancing workshop in Sint-Katelijne-WaverCountry line dancing workshop in StabroekCountry line dancing workshop in Turnhout, Country line dancing workshop in VorselaarCountry line dancing workshop in VosselaarCountry line dancing workshop in WesterloCountry line dancing workshop in WijnegemCountry line dancing workshop in WillebroekCountry line dancing workshop in WommelgemCountry line dancing workshop in Wuustwezel

Country line dancing workshop in Zandhoven
Country line dancing workshop in ZoerselCountry line dancing workshop in ZwijndrechtCountry line dancing workshop in Gent

Country line dancing workshop in Brussel
Country line dancing workshop in BruggeCountry line dancing workshop in LeuvenCountry line dancing workshop in AalstCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in Hasseltszalsa workshop in Sint-NiklaasCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in GenkCountry line dancing workshop in DoornikCountry line dancing workshop in RoeselareCountry line dancing workshop in MoeskroenCountry line dancing workshop in LokerenCountry line dancing workshop in Sint-TruidenCountry line dancing workshop in MariakerkeCountry line dancing workshop in DrongenCountry line dancing workshop in WondelgemCountry line dancing workshop in Sint-AmandsbergCountry line dancing workshop in OostakkerCountry line dancing workshop in LedebergCountry line dancing workshop in GentbruggeCountry line dancing workshop in AfsneeCountry line dancing workshop in Sint-Denijs-WestremCountry line dancing workshop in ZwijnaardeCountry line dancing workshop in WachtebekeCountry line dancing workshop in LochristiCountry line dancing workshop in DestelbergenCountry line dancing workshop in MelleCountry line dancing workshop in MerelbekeCountry line dancing workshop in HeusdenCountry line dancing workshop in ZevergemCountry line dancing workshop in De PinteCountry line dancing workshop in Sint-Martens-LatemCountry line dancing workshop in Sint-Martens-LeerneCountry line dancing workshop in DeinzeCountry line dancing workshop in VosselareCountry line dancing workshop in NeveleCountry line dancing workshop in LandegemCountry line dancing workshop in MerendreeCountry line dancing workshop in AlkenCountry line dancing workshop in AsCountry line dancing workshop in BeringenCountry line dancing workshop in BilzenCountry line dancing workshop in BocholtCountry line dancing workshop in BorgloonCountry line dancing workshop in BreeCountry line dancing workshop in DiepenbeekCountry line dancing workshop in Dilsen-StokkemCountry line dancing workshop in GenkCountry line dancing workshop in GingelomCountry line dancing workshop in HalenCountry line dancing workshop in HamCountry line dancing workshop in Hamont-AchelCountry line dancing workshop in Hechtel-EkselCountry line dancing workshop in HeersCountry line dancing workshop in Herk-de-StadCountry line dancing workshop in HerstappeCountry line dancing workshop in Heusden-ZolderCountry line dancing workshop in HoeseltCountry line dancing workshop in Houthalen-HelchterenCountry line dancing workshop in KinrooiCountry line dancing workshop in Kortessem

Country line dancing workshop in Lanaken
Country line dancing workshop in LeopoldsburgCountry line dancing workshop in Lommel

Country line dancing workshop in Lummen
Country line dancing workshop in MaaseikCountry line dancing workshop in MaasmechelenCountry line dancing workshop in Meeuwen-GruitrodeCountry line dancing workshop in NeerpeltCountry line dancing workshop in NieuwerkerkenCountry line dancing workshop in OpglabbeekCountry line dancing workshop in OverpeltCountry line dancing workshop in PeerCountry line dancing workshop in RiemstCountry line dancing workshop in Sint-TruidenCountry line dancing workshop in TessenderloCountry line dancing workshop in TongerenCountry line dancing workshop in VoerenCountry line dancing workshop in WellenCountry line dancing workshop in ZonhovenCountry line dancing workshop in ZutendaalCountry line dancing workshop in AarschotCountry line dancing workshop in AffligemCountry line dancing workshop in AsseCountry line dancing workshop in BeerselCountry line dancing workshop in BegijnendijkCountry line dancing workshop in BekkevoortCountry line dancing workshop in BertemCountry line dancing workshop in BeverCountry line dancing workshop in BierbeekCountry line dancing workshop in BoortmeerbeekCountry line dancing workshop in BoutersemCountry line dancing workshop in DiestCountry line dancing workshop in DilbeekCountry line dancing workshop in DrogenbosCountry line dancing workshop in GalmaardenCountry line dancing workshop in GeetbetsCountry line dancing workshop in GlabbeekCountry line dancing workshop in GooikCountry line dancing workshop in GrimbergenCountry line dancing workshop in HaachtCountry line dancing workshop in HalleCountry line dancing workshop in HerentCountry line dancing workshop in HerneCountry line dancing workshop in HoegaardenCountry line dancing workshop in HoeilaartCountry line dancing workshop in HolsbeekCountry line dancing workshop in HuldenbergCountry line dancing workshop in KampenhoutCountry line dancing workshop in Kapelle-op-den-BosCountry line dancing workshop in KeerbergenCountry line dancing workshop in KortenakenCountry line dancing workshop in KortenbergCountry line dancing workshop in KraainemCountry line dancing workshop in LandenCountry line dancing workshop in LennikCountry line dancing workshop in LiedekerkeCountry line dancing workshop in LinkebeekCountry line dancing workshop in LinterCountry line dancing workshop in LonderzeelCountry line dancing workshop in LubbeekCountry line dancing workshop in MachelenCountry line dancing workshop in MeiseCountry line dancing workshop in MerchtemCountry line dancing workshop in OpwijkCountry line dancing workshop in Oud-Heverlee

Country line dancing workshop in Overijse
Country line dancing workshop in PepingenCountry line dancing workshop in Roosdaal

Country line dancing workshop in Rotselaar
Country line dancing workshop in Scherpenheuvel-ZichemCountry line dancing workshop in Sint-Genesius-RodeCountry line dancing workshop in Sint-Pieters-LeeuwCountry line dancing workshop in SteenokkerzeelCountry line dancing workshop in TernatCountry line dancing workshop in TervurenCountry line dancing workshop in Tielt-WingeCountry line dancing workshop in TienenCountry line dancing workshop in TremeloCountry line dancing workshop in VilvoordeCountry line dancing workshop in WemmelCountry line dancing workshop in Wezembeek-OppemCountry line dancing workshop in ZaventemCountry line dancing workshop in ZemstCountry line dancing workshop in ZoutleeuwCountry line dancing workshop in AlveringemCountry line dancing workshop in AnzegemCountry line dancing workshop in ArdooieCountry line dancing workshop in AvelgemCountry line dancing workshop in BeernemCountry line dancing workshop in BlankenbergeCountry line dancing workshop in BredeneCountry line dancing workshop in DammeCountry line dancing workshop in De HaanCountry line dancing workshop in De PanneCountry line dancing workshop in DeerlijkCountry line dancing workshop in DentergemCountry line dancing workshop in DiksmuideCountry line dancing workshop in GistelCountry line dancing workshop in HarelbekeCountry line dancing workshop in HeuvellandCountry line dancing workshop in HoogledeCountry line dancing workshop in HouthulstCountry line dancing workshop in IchtegemCountry line dancing workshop in IeperCountry line dancing workshop in IngelmunsterCountry line dancing workshop in IzegemCountry line dancing workshop in JabbekeCountry line dancing workshop in Knokke-HeistCountry line dancing workshop in KoekelareCountry line dancing workshop in KoksijdeCountry line dancing workshop in KortemarkCountry line dancing workshop in KortrijkCountry line dancing workshop in KuurneCountry line dancing workshop in Langemark-PoelkapelleCountry line dancing workshop in LedegemCountry line dancing workshop in LendeledeCountry line dancing workshop in LichterveldeCountry line dancing workshop in Lo-ReningeCountry line dancing workshop in MenenCountry line dancing workshop in MesenCountry line dancing workshop in MeulebekeCountry line dancing workshop in MiddelkerkeCountry line dancing workshop in MoorsledeCountry line dancing workshop in NieuwpoortCountry line dancing workshop in OostendeCountry line dancing workshop in OostkampCountry line dancing workshop in OostrozebekeCountry line dancing workshop in Oudenburg

Country line dancing workshop in Pittem
Country line dancing workshop in PoperingeCountry line dancing workshop in RoeselareCountry line dancing workshop in RuiseledeCountry line dancing workshop in Spiere-Helkijn

Country line dancing workshop in StadenCountry line dancing workshop in TieltCountry line dancing workshop in TorhoutCountry line dancing workshop in VeurneCountry line dancing workshop in VleterenCountry line dancing workshop in WaregemCountry line dancing workshop in WervikCountry line dancing workshop in WevelgemCountry line dancing workshop in WielsbekeCountry line dancing workshop in WingeneCountry line dancing workshop in ZedelgemCountry line dancing workshop in ZonnebekeCountry line dancing workshop in ZuienkerkeCountry line dancing workshop in ZwevegemCountry line dancing workshop in AarlenCountry line dancing workshop in AttertCountry line dancing workshop in AubangeCountry line dancing workshop in BastenakenCountry line dancing workshop in BertogneCountry line dancing workshop in BertrixCountry line dancing workshop in BouillonCountry line dancing workshop in ChinyCountry line dancing workshop in DaverdisseCountry line dancing workshop in DurbuyCountry line dancing workshop in ÉrezéeCountry line dancing workshop in ÉtalleCountry line dancing workshop in FauvillersCountry line dancing workshop in FlorenvilleCountry line dancing workshop in GouvyCountry line dancing workshop in HabayCountry line dancing workshop in HerbeumontCountry line dancing workshop in HottonCountry line dancing workshop in HouffalizeCountry line dancing workshop in La Roche-en-ArdenneCountry line dancing workshop in LégliseCountry line dancing workshop in LibinCountry line dancing workshop in Libramont-ChevignyCountry line dancing workshop in ManhayCountry line dancing workshop in Marche-en-FamenneCountry line dancing workshop in MartelangeCountry line dancing workshop in Meix-devant-VirtonCountry line dancing workshop in MessancyCountry line dancing workshop in MussonCountry line dancing workshop in NassogneCountry line dancing workshop in NeufchâteauCountry line dancing workshop in PaliseulCountry line dancing workshop in RendeuxCountry line dancing workshop in RouvroyCountry line dancing workshop in Sainte-OdeCountry line dancing workshop in Saint-HubertCountry line dancing workshop in Saint-LégerCountry line dancing workshop in TellinCountry line dancing workshop in TennevilleCountry line dancing workshop in TintignyCountry line dancing workshop in Vaux-sur-SûreCountry line dancing workshop in VielsalmCountry line dancing workshop in VirtonCountry line dancing workshop in WellinCountry line dancing workshop in Aiseau-PreslesCountry line dancing workshop in AnderluesCountry line dancing workshop in Antoing

Country line dancing workshop in Aat
Country line dancing workshop in BeaumontCountry line dancing workshop in BelœilCountry line dancing workshop in Bernissart, 

Country line dancing workshop in Binche
Country line dancing workshop in BoussuCountry line dancing workshop in 's-GravenbrakelCountry line dancing workshop in BrugeletteCountry line dancing workshop in BrunehautCountry line dancing workshop in CellesCountry line dancing workshop in Chapelle-lez-HerlaimontCountry line dancing workshop in CharleroiCountry line dancing workshop in Châtelet.

LCBA_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|
WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|
WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|
WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|
WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|
WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|
WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|
WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|
WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|
WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|
WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|
WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|
WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|
WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|
WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|
WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|
WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|
WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|
WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST| WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|
WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|
WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|
WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST| WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|
WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST| VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.