Samba op locatie, workshop Samba op locatie| Samba Braziliaanse dans vrijgezellenfeest op locatie, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Brugge, Kortrijk, Mechelen, Hasselt, samba dans Braziliaanse workshop op locatie organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland en Belgie www.bina-africa.nl voor lessen Braziliaanse dans samba op locatie| cursus Braziliaanse dans samba op locatie| Braziliaanse dans samba dansschool op locatie| Braziliaanse dans samba workshop op locatie| Braziliaanse dans sambaworkshop op locatie enz...

Braziliaanse dans samba workshop


Workshop Braziliaanse dans samba bij je thuis|
Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest op locatie|
Braziliaanse dans samba workshop op een zelf gekozen locatieBraziliaanse dans samba workshop op locatie| Samba vrijgezellenfeest met Braziliaanse dans samba op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest op locatie organiseren?
La Compagnie Bina Africa zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor
La Compagnie Bina Africa
is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Braziliaanse dans samba ?Met onze initiatie samba leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Braziliaanse dans samba.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Braziliaanse dans samba . Natuurlijk geniet je van het Braziliaanse samba dansen maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails maken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte workshop Braziliaanse dans samba ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze samba dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

maar wil je de Braziliaanse dans samba workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende activiteit voor jou, je vrienden, familie, collega's of kennissen te verzorgen.Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Braziliaanse dans samba workshop of voor één van onze andere workshops zoals Braziliaanse cocktail shaken workshopReggeaton workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Braziliaanse dans samba
Braziliaanse dans – Carnavalsfeer – Snelle heupbewegingen–Spectaculair voetenwerk
Oorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de Braziliaanse dans samba gaat terug naar het begin van de 20ste eeuw en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. Volgens sommigen is het woord “Samba”of “Semba” zelfs van Afrikaanse origine. Het betekent in de Kimbundu en Mgangela talen van Angola buikstoot of umbigada. Het zou gaan om een traditionele krijgsdans waarbij de deelnemers trommelend en zingend in een kring staan.

De buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.De verschillende Braziliaanse dansen hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting.
Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Braziliaanse dans Samba.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Braziliaanse Samba muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet. Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt La compagnie Bina Africa?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
La Compagnie Bina Africa brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Braziliaanse dans samba docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Braziliaanse dans samba workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Braziliaanse dans samba workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Braziliaanse dans samba workshop:Mini- Braziliaanse dans samba workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis samba Braziliaanse danspassen - naar een kleine eenvoudige Braziliaanse dans samba choreografie.

Super- Braziliaanse dans samba workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis samba Braziliaanse danspassen - naar een wat uitgebreid Braziliaanse dans samba choreografie.

Luxe- Braziliaanse dans samba workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis samba Braziliaanse danspassen - naar een complexe Braziliaanse dans samba choreografie.Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop striptease dans en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, Braziliaanse samba, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
La Compagnie Bina Africa hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Braziliaanse dans samba workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Braziliaanse dans samba workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@bina-africa.nl


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+31 (0)6-12925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke sambabraziliaansedansworkshop landelijk op locatie:
La Compagnie Bina Africa heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een sambabraziliaansedansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een Braziliaanse samba workshop in Antwerpen, Braziliaanse samba workshop in Brussel, Braziliaanse samba workshop in Aalst, Braziliaanse samba workshop in Gent, Braziliaanse samba workshop in Sint-Niklaas, Braziliaanse samba workshop in Hasselt, Braziliaanse samba workshop in Brugge, Braziliaanse samba workshop in Oostende, Braziliaanse samba workshop in Leuven, Braziliaanse samba workshop in Tongeren, Braziliaanse samba workshop in Dendermonde, Braziliaanse samba workshop in Turnhout, Braziliaanse samba workshop in Kortrijk, Braziliaanse samba workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend Braziliaanse samba workshop op locatie of Braziliaanse samba workshop bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE
Braziliaanse samba groepsuitje in AmsterdamBraziliaanse samba groepsuitje in RotterdamBraziliaanse samba groepsuitje in Den HaagBraziliaanse samba groepsuitje in UtrechtBraziliaanse samba groepsuitje in EindhovenBraziliaanse samba groepsuitje in TilburgBraziliaanse samba groepsuitje in GroningenBraziliaanse samba groepsuitje in AlmereBraziliaanse samba groepsuitje in BredaBraziliaanse samba groepsuitje in NijmegenBraziliaanse samba groepsuitje in EnschedeBraziliaanse samba groepsuitje in ApeldoornBraziliaanse samba groepsuitje in HaarlemBraziliaanse samba groepsuitje in ArnhemBraziliaanse samba groepsuitje in AmersfoortBraziliaanse samba groepsuitje in ZaanstadBraziliaanse samba groepsuitje in ZaandamBraziliaanse samba groepsuitje in HaarlemmermeerBraziliaanse samba groepsuitje in HoofddorpBraziliaanse samba groepsuitje in ‘s-HertogenboschBraziliaanse samba groepsuitje in ZoetermeerBraziliaanse samba groepsuitje in ZwolleBraziliaanse samba groepsuitje in MaastrichtBraziliaanse samba groepsuitje in LeidenBraziliaanse samba groepsuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE
Braziliaanse samba groepsuitje in Brussel
Braziliaanse samba groepsuitje in Antwerpen,Braziliaanse samba groepsuitje in Gent, Braziliaanse samba groepsuitje in Charleroi, Braziliaanse samba groepsuitje in Luik, Braziliaanse samba groepsuitje in Brugge, Braziliaanse samba groepsuitje in Namen, Braziliaanse samba groepsuitje in Leuven, Braziliaanse samba groepsuitje in Bergen, Braziliaanse samba groepsuitje in Mechelen, Braziliaanse samba groepsuitje in Aalst,Braziliaanse samba groepsuitje in La Louvière, Braziliaanse samba groepsuitje in Kortrijk,Braziliaanse samba groepsuitje in Hasselt, Braziliaanse samba groepsuitje in Sint-Niklaas,Braziliaanse samba groepsuitje in Oostende, Braziliaanse samba groepsuitje in Doornik,Braziliaanse samba groepsuitje in Genk, Braziliaanse samba groepsuitje in Seraing, Braziliaanse samba groepsuitje in Roeselare, Braziliaanse samba groepsuitje in Moeskroen, Braziliaanse samba groepsuitje in Verviers, Braziliaanse samba groepsuitje in Dendermonde, Braziliaanse samba groepsuitje in Beringen, Braziliaanse samba groepsuitje in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Braziliaanse samba vrijgezellenavond in AmsterdamBraziliaanse samba vrijgezellenavond in RotterdamBraziliaanse samba vrijgezellenavond in Den HaagBraziliaanse samba vrijgezellenavond in UtrechtBraziliaanse samba vrijgezellenavond in EindhovenBraziliaanse samba vrijgezellenavond in TilburgBraziliaanse samba vrijgezellenavond in GroningenBraziliaanse samba vrijgezellenavond in AlmereBraziliaanse samba vrijgezellenavond in BredaBraziliaanse samba vrijgezellenavond in NijmegenBraziliaanse samba vrijgezellenavond in EnschedeBraziliaanse samba vrijgezellenavond in ApeldoornBraziliaanse samba vrijgezellenavond in HaarlemBraziliaanse samba vrijgezellenavond in ArnhemBraziliaanse samba vrijgezellenavond in AmersfoortBraziliaanse samba vrijgezellenavond in ZaanstadBraziliaanse samba vrijgezellenavond in ZaandamBraziliaanse samba vrijgezellenavond in HaarlemmermeerBraziliaanse samba vrijgezellenavond in HoofddorpBraziliaanse samba vrijgezellenavond in ‘s-HertogenboschBraziliaanse samba vrijgezellenavond in ZoetermeerBraziliaanse samba vrijgezellenavond in ZwolleBraziliaanse samba vrijgezellenavond in MaastrichtBraziliaanse samba vrijgezellenavond in LeidenBraziliaanse samba vrijgezellenavond in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Brussel
Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Antwerpen, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Gent, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Charleroi, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Luik,Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Brugge, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Namen, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Leuven, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Bergen, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Mechelen,Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Aalst, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in La Louvière, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Kortrijk, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Hasselt, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Oostende, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Doornik, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Genk,Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Seraing, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Roeselare, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Moeskroen, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Verviers, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Dendermonde, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Beringen, Braziliaanse samba vrijgezellenavond in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Braziliaanse samba vrijgezellendag in AmsterdamBraziliaanse samba vrijgezellendag in RotterdamBraziliaanse samba vrijgezellendag in Den HaagBraziliaanse samba vrijgezellendag in UtrechtBraziliaanse samba vrijgezellendag in EindhovenBraziliaanse samba vrijgezellendag in TilburgBraziliaanse samba vrijgezellendag in GroningenBraziliaanse samba vrijgezellendag in AlmereBraziliaanse samba vrijgezellendag in BredaBraziliaanse samba vrijgezellendag in NijmegenBraziliaanse samba vrijgezellendag in EnschedeBraziliaanse samba vrijgezellendag in ApeldoornBraziliaanse samba vrijgezellendag in HaarlemBraziliaanse samba vrijgezellendag in ArnhemBraziliaanse samba vrijgezellendag in AmersfoortBraziliaanse samba vrijgezellendag in ZaanstadBraziliaanse samba vrijgezellendag in ZaandamBraziliaanse samba vrijgezellendag in HaarlemmermeerBraziliaanse samba vrijgezellendag in HoofddorpBraziliaanse samba vrijgezellendag in ‘s-HertogenboschBraziliaanse samba vrijgezellendag in ZoetermeerBraziliaanse samba vrijgezellendag in ZwolleBraziliaanse samba vrijgezellendag in MaastrichtBraziliaanse samba vrijgezellendag in LeidenBraziliaanse samba vrijgezellendag in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Braziliaanse samba vrijgezellendag in Brussel
Braziliaanse samba vrijgezellendag in Antwerpen, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Gent, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Charleroi, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Luik, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Brugge, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Namen, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Leuven, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Bergen, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Mechelen, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Aalst, Braziliaanse samba vrijgezellendag in La Louvière, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Kortrijk, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Hasselt, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Sint-Niklaas,Braziliaanse samba vrijgezellendag in Oostende, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Doornik, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Genk, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Seraing, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Roeselare, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Moeskroen, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Verviers, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Dendermonde, Braziliaanse samba vrijgezellendag in Beringen,Braziliaanse samba vrijgezellendag in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in AmsterdamBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in RotterdamBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in Den HaagBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in UtrechtBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in EindhovenBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in TilburgBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in GroningenBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in AlmereBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in BredaBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in NijmegenBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in EnschedeBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in ApeldoornBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in HaarlemBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in ArnhemBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in AmersfoortBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in ZaanstadBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in ZaandamBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in HaarlemmermeerBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in HoofddorpBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in ‘s-HertogenboschBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in ZoetermeerBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in ZwolleBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in MaastrichtBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in LeidenBraziliaanse samba vrijgezellenfeest in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Brussel
Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Antwerpen, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Gent, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Charleroi, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Luik,Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Brugge, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Namen, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Leuven, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Bergen, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Mechelen, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Aalst, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in La Louvière,Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Kortrijk, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Hasselt, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Oostende, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Doornik,Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Genk, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Seraing,Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Roeselare, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Moeskroen, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Verviers, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Dendermonde, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Beringen, Braziliaanse samba vrijgezellenfeest in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_Braziliaanse samba_VRIJGEZELLENUITJE
Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in AmsterdamBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in RotterdamBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in Den HaagBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in UtrechtBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in EindhovenBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in TilburgBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in GroningenBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in AlmereBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in BredaBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in NijmegenBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in EnschedeBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in ApeldoornBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in HaarlemBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in ArnhemBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in AmersfoortBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in ZaanstadBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in ZaandamBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in HaarlemmermeerBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in HoofddorpBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in ‘s-HertogenboschBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in ZoetermeerBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in ZwolleBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in MaastrichtBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in LeidenBraziliaanse samba vrijgezellenuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE
Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Brussel
Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Antwerpen, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Gent, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Charleroi, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Luik, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Brugge, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Namen, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Leuven, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Bergen,Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Mechelen, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Aalst, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in La Louvière, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Kortrijk, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Hasselt,Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Oostende, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Doornik, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Genk, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Seraing, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Roeselare, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Moeskroen,Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Verviers, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Dendermonde, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Beringen, Braziliaanse samba vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in GentBraziliaanse samba workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in GentBraziliaanse samba workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in GentBraziliaanse samba workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in GentBraziliaanse samba workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in GentBraziliaanse samba workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in GentBraziliaanse samba workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in Gentdjembe workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in Tongerendjembe workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in GentBraziliaanse samba workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in HasseltBraziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in DendermondeBraziliaanse samba workshop in TurnhoutBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in Amersfoort.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in Amersfoort.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in UtrechtBraziliaanse samba workshop in EindhovenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in GroningenBraziliaanse samba workshop in AlmereBraziliaanse samba workshop in BredaBraziliaanse samba workshop in NijmegenBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in ApeldoornBraziliaanse samba workshop in HaarlemBraziliaanse samba workshop in ArnhemBraziliaanse samba workshop in AmersfoortBraziliaanse samba workshop in ZaanstadBraziliaanse samba workshop in ZaandamBraziliaanse samba workshop in HaarlemmermeerBraziliaanse samba workshop in HoofddorpBraziliaanse samba workshop in 's-HertogenboschBraziliaanse samba workshop in ZoetermeerBraziliaanse samba workshop in ZwolleBraziliaanse samba workshop in MaastrichtBraziliaanse samba workshop in LeidenBraziliaanse samba workshop in DordrechtBraziliaanse samba workshop in EdeBraziliaanse samba workshop in EmmenBraziliaanse samba workshop in WestlandBraziliaanse samba workshop in NaaldwijkBraziliaanse samba workshop in VenloBraziliaanse samba workshop in DelftBraziliaanse samba workshop in DeventerBraziliaanse samba workshop in LeeuwardenBraziliaanse samba workshop in AlkmaarBraziliaanse samba workshop in Sittard-GeleenBraziliaanse samba workshop in HelmondBraziliaanse samba workshop in HeerlenBraziliaanse samba workshop in HilversumBraziliaanse samba workshop in OssBraziliaanse samba workshop in AmstelveenBraziliaanse samba workshop in Súdwest-FryslânBraziliaanse samba workshop in SneekBraziliaanse samba workshop in HengeloBraziliaanse samba workshop in PurmerendBraziliaanse samba workshop in RoosendaalBraziliaanse samba workshop in SchiedamBraziliaanse samba workshop in LelystadBraziliaanse samba workshop in Alphen aan den RijnBraziliaanse samba workshop in AlmeloBraziliaanse samba workshop in LeidschendamBraziliaanse samba workshop in VoorburgBraziliaanse samba workshop in SpijkenisseBraziliaanse samba workshop in HoornBraziliaanse samba workshop in GoudaBraziliaanse samba workshop in VlaardingenBraziliaanse samba workshop in AlblasserdamBraziliaanse samba workshop in AlbrandswaardBraziliaanse samba workshop in Alphen aan den RijnBraziliaanse samba workshop in BarendrechtBraziliaanse samba workshop in BergambachtBraziliaanse samba workshop in BernisseBraziliaanse samba workshop in BinnenmaasBraziliaanse samba workshop in Bodegraven-ReeuwijkBraziliaanse samba workshop in BoskoopBraziliaanse samba workshop in BrielleBraziliaanse samba workshop in Capelle aan den IjsselBraziliaanse samba workshop in CromstrijenBraziliaanse samba workshop in DelftBraziliaanse samba workshop in DirkslandBraziliaanse samba workshop in Dordrecht

Braziliaanse samba workshop in Giessenlanden
Braziliaanse samba workshop in GoedereedeBraziliaanse samba workshop in GorinchemBraziliaanse samba workshop in GoudaBraziliaanse samba workshop in GraafstroomBraziliaanse samba workshop in Den HaagBraziliaanse samba workshop in Hardinxveld-GiessendamBraziliaanse samba workshop in HellevoetsluisBraziliaanse samba workshop in Hendrik-Ido-AmbachtBraziliaanse samba workshop in HillegomBraziliaanse samba workshop in Kaag en BraassemBraziliaanse samba workshop in KatwijkBraziliaanse samba workshop in KorendijkBraziliaanse samba workshop in Krimpen aan den IjsselBraziliaanse samba workshop in LansingerlandBraziliaanse samba workshop in LeerdamBraziliaanse samba workshop in LeidenBraziliaanse samba workshop in LeiderdorpBraziliaanse samba workshop in Leidschendam-VoorburgBraziliaanse samba workshop in LiesveldBraziliaanse samba workshop in LisseBraziliaanse samba workshop in MaassluisBraziliaanse samba workshop in MiddelharnisBraziliaanse samba workshop in Midden-DelflandBraziliaanse samba workshop in NederlekBraziliaanse samba workshop in Nieuw-LekkerlandBraziliaanse samba workshop in NieuwkoopBraziliaanse samba workshop in NoordwijkBraziliaanse samba workshop in NoordwijkerhoutBraziliaanse samba workshop in OegstgeestBraziliaanse samba workshop in OostflakkeeBraziliaanse samba workshop in Oud-BeijerlandBraziliaanse samba workshop in OuderkerkBraziliaanse samba workshop in PapendrechtBraziliaanse samba workshop in Pijnacker-NootdorpBraziliaanse samba workshop in RidderkerkBraziliaanse samba workshop in RijnwoudeBraziliaanse samba workshop in RijswijkBraziliaanse samba workshop in RotterdamBraziliaanse samba workshop in SchiedamBraziliaanse samba workshop in SchoonhovenBraziliaanse samba workshop in SliedrechtBraziliaanse samba workshop in SpijkenisseBraziliaanse samba workshop in StrijenBraziliaanse samba workshop in TeylingenBraziliaanse samba workshop in VlaardingenBraziliaanse samba workshop in VlistBraziliaanse samba workshop in VoorschotenBraziliaanse samba workshop in WaddinxveenBraziliaanse samba workshop in WassenaarBraziliaanse samba workshop in WestlandBraziliaanse samba workshop in WestvoorneBraziliaanse samba workshop in ZederikBraziliaanse samba workshop in ZoetermeerBraziliaanse samba workshop in ZoeterwoudeBraziliaanse samba workshop in ZuidplasBraziliaanse samba workshop in ZwijndrechtBraziliaanse samba workshop in AalsmeerBraziliaanse samba workshop in AlkmaarBraziliaanse samba workshop in AmstelveenBraziliaanse samba workshop in AmsterdamBraziliaanse samba workshop in Anna PaulownaBraziliaanse samba workshop in Beemster

Braziliaanse samba workshop in BergenBraziliaanse samba workshop in BeverwijkBraziliaanse samba workshop in BlaricumBraziliaanse samba workshop in BloemendaalBraziliaanse samba workshop in BussumBraziliaanse samba workshop in CastricumBraziliaanse samba workshop in Den Helder,Braziliaanse samba workshop in Diemen,Braziliaanse samba workshop in Drechterland,Braziliaanse samba workshop in Edam-Volendam,Braziliaanse samba workshop in Enkhuizen,Braziliaanse samba workshop in Graft-De Rijp,Braziliaanse samba workshop in Haarlem,Braziliaanse samba workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,Braziliaanse samba workshop in Haarlemmermeer,Braziliaanse samba workshop in Harenkarspel,Braziliaanse samba workshop in Heemskerk,Braziliaanse samba workshop in Heemstede,Braziliaanse samba workshop in Heerhugowaard,Braziliaanse samba workshop in Heiloo,Braziliaanse samba workshop in Hilversum,Braziliaanse samba workshop in Hoorn,Braziliaanse samba workshop in HuizenBraziliaanse samba workshop in KoggenlandBraziliaanse samba workshop in Landsmeer,Braziliaanse samba workshop in LangedijkBraziliaanse samba workshop in LarenBraziliaanse samba workshop in MedemblikBraziliaanse samba workshop in MuidenBraziliaanse samba workshop in NaardenBraziliaanse samba workshop in NiedorpBraziliaanse samba workshop in OostzaanBraziliaanse samba workshop in OpmeerBraziliaanse samba workshop in Ouder-AmstelBraziliaanse samba workshop in PurmerendBraziliaanse samba workshop in SchagenBraziliaanse samba workshop in SchermerBraziliaanse samba workshop in Stede BroecBraziliaanse samba workshop in TexelBraziliaanse samba workshop in UitgeestBraziliaanse samba workshop in UithoornBraziliaanse samba workshop in VelsenBraziliaanse samba workshop in WaterlandBraziliaanse samba workshop in WeespBraziliaanse samba workshop in WieringenBraziliaanse samba workshop in WieringermeerBraziliaanse samba workshop in WijdemerenBraziliaanse samba workshop in WormerlandBraziliaanse samba workshop in ZaanstadBraziliaanse samba workshop in ZandvoortBraziliaanse samba workshop in ZeevangBraziliaanse samba workshop in Zijpe,Braziliaanse samba workshop in 's-Hertogenbosch,Braziliaanse samba workshop in Aalburg,Braziliaanse samba workshop in Alphen-Chaam,Braziliaanse samba workshop in Asten,Braziliaanse samba workshop in Baarle-Nassau,Braziliaanse samba workshop in Bergeijk,Braziliaanse samba workshop in Bergen op Zoom,Braziliaanse samba workshop in Bernheze,Braziliaanse samba workshop in Best,Braziliaanse samba workshop in Bladel,Braziliaanse samba workshop in Boekel,Braziliaanse samba workshop in Boxmeer,Braziliaanse samba workshop in Boxtel,Braziliaanse samba workshop in Breda,Braziliaanse samba workshop in Cranendonck,Braziliaanse samba workshop in Cuijk,

Braziliaanse samba workshop in Deurne
,Braziliaanse samba workshop in Dongen,Braziliaanse samba workshop in Drimmelen,Braziliaanse samba workshop in Eersel,Braziliaanse samba workshop in Eindhoven,Braziliaanse samba workshop in Etten-Leur,Braziliaanse samba workshop in Geertruidenberg,Braziliaanse samba workshop in Geldrop-Mierlo,Braziliaanse samba workshop in Gemert-Bakel,Braziliaanse samba workshop in Gilze en Rijen,Braziliaanse samba workshop in Goirle,Braziliaanse samba workshop in Grave,Braziliaanse samba workshop in Haaren,Braziliaanse samba workshop in Halderberge,Braziliaanse samba workshop in Heeze-Leende,Braziliaanse samba workshop in Helmond,Braziliaanse samba workshop in Heusden,Braziliaanse samba workshop in Hilvarenbeek,Braziliaanse samba workshop in Laarbeek,Braziliaanse samba workshop in Landerd,Braziliaanse samba workshop in Loon op Zand,Braziliaanse samba workshop in Maasdonk,Braziliaanse samba workshop in Mill en Sint Hubert,Braziliaanse samba workshop in Moerdijk,Braziliaanse samba workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,Braziliaanse samba workshop in Oirschot,Braziliaanse samba workshop in Oisterwijk,Braziliaanse samba workshop in Oosterhout,Braziliaanse samba workshop in Oss,Braziliaanse samba workshop in Reusel-De Mierden,Braziliaanse samba workshop in Roosendaal,Braziliaanse samba workshop in Rucphen,Braziliaanse samba workshop in Schijndel,Braziliaanse samba workshop in Sint Anthonis,Braziliaanse samba workshop in Sint-MichielsgestelBraziliaanse samba workshop in Sint-OedenrodeBraziliaanse samba workshop in SomerenBraziliaanse samba workshop in Son en BreugelBraziliaanse samba workshop in SteenbergenBraziliaanse samba workshop in TilburgBraziliaanse samba workshop in UdenBraziliaanse samba workshop in ValkenswaardBraziliaanse samba workshop in VeghelBraziliaanse samba workshop in VeldhovenBraziliaanse samba workshop in VughtBraziliaanse samba workshop in WaalreBraziliaanse samba workshop in WaalwijkBraziliaanse samba workshop in WerkendamBraziliaanse samba workshop in WoensdrechtBraziliaanse samba workshop in WoudrichemBraziliaanse samba workshop in ZundertBraziliaanse samba workshop in AlmeloBraziliaanse samba workshop in BorneBraziliaanse samba workshop in Dalfsen,Braziliaanse samba workshop in DinkellandBraziliaanse samba workshop in DeventerBraziliaanse samba workshop in EnschedeBraziliaanse samba workshop in HaaksbergenBraziliaanse samba workshop in Hardenberg, Braziliaanse samba workshop in HellendoornBraziliaanse samba workshop in HengeloBraziliaanse samba workshop in Hof van TwenteBraziliaanse samba workshop in KampenBraziliaanse samba workshop in LosserBraziliaanse samba workshop in OldenzaalBraziliaanse samba workshop in Olst-WijheBraziliaanse samba workshop in OmmenBraziliaanse samba workshop in Raalte

Braziliaanse samba workshop in Rijssen-HoltenBraziliaanse samba workshop in StaphorstBraziliaanse samba workshop in SteenwijkerlandBraziliaanse samba workshop in TubbergenBraziliaanse samba workshop in TwenterandBraziliaanse samba workshop in WierdenBraziliaanse samba workshop in ZwartewaterlandBraziliaanse samba workshop in ZwolleBraziliaanse samba workshop in Almere,Braziliaanse samba workshop in Dronten,Braziliaanse samba workshop in Lelystad,Braziliaanse samba workshop in Noordoostpolder,Braziliaanse samba workshop in Urk,Braziliaanse samba workshop in Zeewolde,Braziliaanse samba workshop in Axel,Braziliaanse samba workshop in Borsele,Braziliaanse samba workshop in Goes,Braziliaanse samba workshop in Hulst,Braziliaanse samba workshop in Kapelle,Braziliaanse samba workshop in Middelburg,Braziliaanse samba workshop in Noord-Beveland,Braziliaanse samba workshop in Oost-Souburg,Braziliaanse samba workshop in Reimerswaal,Braziliaanse samba workshop in Schouwen-Duiveland,Braziliaanse samba workshop in Sluis,Braziliaanse samba workshop in Terneuzen,Braziliaanse samba workshop in Tholen,Braziliaanse samba workshop in Veere,Braziliaanse samba workshop in Vlissingen,Braziliaanse samba workshop in Zierikzee,Braziliaanse samba workshop in Beek,Braziliaanse samba workshop in Beesel,Braziliaanse samba workshop in Bergen,Braziliaanse samba workshop in Brunssum,Braziliaanse samba workshop in Echt-Susteren,Braziliaanse samba workshop in Eijsden-MargratenBraziliaanse samba workshop in Gennep,Braziliaanse samba workshop in Gulpen-Wittem,Braziliaanse samba workshop in Heerlen,Braziliaanse samba workshop in Horst aan de Maas,Braziliaanse samba workshop in Kerkrade,Braziliaanse samba workshop in Landgraaf,Braziliaanse samba workshop in Leudal,Braziliaanse samba workshop in Maasgouw,Braziliaanse samba workshop in Maastricht,Braziliaanse samba workshop in Meerssen,Braziliaanse samba workshop in Mook en Middelaar,Braziliaanse samba workshop in Nederweert,Braziliaanse samba workshop in Nuth,Braziliaanse samba workshop in Onderbanken,Braziliaanse samba workshop in Peel en Maas,Braziliaanse samba workshop in Roerdalen,Braziliaanse samba workshop in Roermond,Braziliaanse samba workshop in Schinnen,Braziliaanse samba workshop in Simpelveld,Braziliaanse samba workshop in Sittard-Geleen,Braziliaanse samba workshop in Stein,Braziliaanse samba workshop in Vaals,Braziliaanse samba workshop in Valkenburg aan de Geul,Braziliaanse samba workshop in Venlo,Braziliaanse samba workshop in Venray,Braziliaanse samba workshop in Voerendaal,Braziliaanse samba workshop in Weert,Braziliaanse samba workshop in Abcoude,Braziliaanse samba workshop in Amersfoort,Braziliaanse samba workshop in Bunnik,Braziliaanse samba workshop in Bunschoten,Braziliaanse samba workshop in De Bilt,Braziliaanse samba workshop in De Ronde Venen,Braziliaanse samba workshop in Eemnes,Braziliaanse samba workshop in Renswoude,

Braziliaanse samba workshop in Rhenen
,Braziliaanse samba workshop in Soest,Braziliaanse samba workshop in Stichtse Vecht,Braziliaanse samba workshop in Utrecht,Braziliaanse samba workshop in Utrechtse Heuvelrug,Braziliaanse samba workshop in Houten,Braziliaanse samba workshop in Ijsselstein,Braziliaanse samba workshop in Leusden,Braziliaanse samba workshop in Lopik,Braziliaanse samba workshop in Montfoort,Braziliaanse samba workshop in Nieuwegein,Braziliaanse samba workshop in Oudewater,Braziliaanse samba workshop in Veenendaal,Braziliaanse samba workshop in Vianen,Braziliaanse samba workshop in Wijk bij Duurstede,Braziliaanse samba workshop in Woerden,Braziliaanse samba workshop in Woudenberg,Braziliaanse samba workshop in Zeist,Braziliaanse samba workshop in Achterberg,Braziliaanse samba workshop in Achterwetering,Braziliaanse samba workshop in Achthoven,Braziliaanse samba workshop in Amerongen,Braziliaanse samba workshop in Austerlitz,Braziliaanse samba workshop in Baambrugge,Braziliaanse samba workshop in Baarn,Braziliaanse samba workshop in Benschop,Braziliaanse samba workshop in Spakenburg,Braziliaanse samba workshop in De Birkt,Braziliaanse samba workshop in Bilthoven,Braziliaanse samba workshop in Blokland,Braziliaanse samba workshop in Bosch en Duin,Braziliaanse samba workshop in Breudijk,Braziliaanse samba workshop in Breukelen,Braziliaanse samba workshop in Buurtsdijk,Braziliaanse samba workshop in Cabauw,Braziliaanse samba workshop in Cattenbroek,Braziliaanse samba workshop in Cothen,Braziliaanse samba workshop in Den Dolder,Braziliaanse samba workshop in Diemerbroek,Braziliaanse samba workshop in Doorn,Braziliaanse samba workshop in Driebergen,Braziliaanse samba workshop in Rijsenburg,Braziliaanse samba workshop in Achtkarspelen,Braziliaanse samba workshop in Ameland,Braziliaanse samba workshop in Het Bildt,Braziliaanse samba workshop in Boornsterhem,Braziliaanse samba workshop in Dantumadeel,Braziliaanse samba workshop in Dongeradeel,Braziliaanse samba workshop in Ferwerderadeel,Braziliaanse samba workshop in Franekeradeel,Braziliaanse samba workshop in Gaasterland-Sloten,Braziliaanse samba workshop in Harlingen,Braziliaanse samba workshop in Heerenveen,Braziliaanse samba workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland,Braziliaanse samba workshop in Leeuwarden,Braziliaanse samba workshop in Leeuwarderadeel,Braziliaanse samba workshop in Lemsterland,Braziliaanse samba workshop in Littenseradeel,Braziliaanse samba workshop in Menaldumadeel,Braziliaanse samba workshop in Ooststellingwerf,Braziliaanse samba workshop in Opsterland,Braziliaanse samba workshop in Schiermonnikoog,Braziliaanse samba workshop in Skarsterlân,Braziliaanse samba workshop in Smallingerland,Braziliaanse samba workshop in Súdwest-FryslânBraziliaanse samba workshop in Terschelling,Braziliaanse samba workshop in Tietjerksteradeel,Braziliaanse samba workshop in Vlieland,Braziliaanse samba workshop in Weststellingwerf,Braziliaanse samba workshop in Aalten,Braziliaanse samba workshop in Apeldoorn,

Braziliaanse samba workshop in Arnhem,Braziliaanse samba workshop in Barneveld,Braziliaanse samba workshop in Berkelland,Braziliaanse samba workshop in Beuningen,Braziliaanse samba workshop in Bronckhorst,Braziliaanse samba workshop in Brummen,Braziliaanse samba workshop in Buren,Braziliaanse samba workshop in Culemborg,Braziliaanse samba workshop in Doesburg,Braziliaanse samba workshop in Doetinchem,Braziliaanse samba workshop in Druten,Braziliaanse samba workshop in Duiven,Braziliaanse samba workshop in Ede,Braziliaanse samba workshop in Elburg,Braziliaanse samba workshop in Ermelo,Braziliaanse samba workshop in Geldermalsen,Braziliaanse samba workshop in Groesbeek,Braziliaanse samba workshop in Harderwijk,Braziliaanse samba workshop in Hattem,Braziliaanse samba workshop in Heerde,Braziliaanse samba workshop in Heumen,Braziliaanse samba workshop in Lingewaal,Braziliaanse samba workshop in Lingewaard,Braziliaanse samba workshop in Lochem,Braziliaanse samba workshop in Maasdriel,Braziliaanse samba workshop in Millingen aan de Rijn,Braziliaanse samba workshop in Montferland,Braziliaanse samba workshop in Neder-Betuwe,Braziliaanse samba workshop in Neerijnen,Braziliaanse samba workshop in Nijkerk,Braziliaanse samba workshop in Nijmegen,Braziliaanse samba workshop in Nunspeet,Braziliaanse samba workshop in Oldebroek,Braziliaanse samba workshop in Oost Gelre,Braziliaanse samba workshop in Oude Ijsselstreek,Braziliaanse samba workshop in Overbetuwe,Braziliaanse samba workshop in Putten,Braziliaanse samba workshop in Renkum,Braziliaanse samba workshop in Rheden,Braziliaanse samba workshop in Rijnwaarden,Braziliaanse samba workshop in Rozendaal,Braziliaanse samba workshop in Scherpenzeel,Braziliaanse samba workshop in Tiel,Braziliaanse samba workshop in Ubbergen,Braziliaanse samba workshop in Voorst,Braziliaanse samba workshop in Wageningen,Braziliaanse samba workshop in West Maas en Waal,Braziliaanse samba workshop in Westervoort,Braziliaanse samba workshop in Wijchen,Braziliaanse samba workshop in Winterswijk,Braziliaanse samba workshop in Zaltbommel,Braziliaanse samba workshop in Zevenaar,Braziliaanse samba workshop in Zutphen,Braziliaanse samba workshop in Aa en Hunze,Braziliaanse samba workshop in Assen,Braziliaanse samba workshop in Borger-Odoorn,Braziliaanse samba workshop in Coevorden,Braziliaanse samba workshop in Emmen,Braziliaanse samba workshop in Hoogeveen,Braziliaanse samba workshop in Meppel,Braziliaanse samba workshop in Midden-Drenthe,Braziliaanse samba workshop in Noordenveld,Braziliaanse samba workshop in Tynaarlo,Braziliaanse samba workshop in Westerveld,Braziliaanse samba workshop in De Wolden.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Braziliaanse samba workshop in BrusselBraziliaanse samba workshop in Antwerpen,Braziliaanse samba workshop in Gent,Braziliaanse samba workshop in Charleroi,Braziliaanse samba workshop in Luik,Braziliaanse samba workshop in Brugge,Braziliaanse samba workshop in Namen,Braziliaanse samba workshop in Leuven,Braziliaanse samba workshop in Bergen,Braziliaanse samba workshop in Mechelen,Braziliaanse samba workshop in Aalst,Braziliaanse samba workshop in La Louvière,Braziliaanse samba workshop in Kortrijk,Braziliaanse samba workshop in Hasselt,Braziliaanse samba workshop in Sint-Niklaas,Braziliaanse samba workshop in Oostende,Braziliaanse samba workshop in Doornik,Braziliaanse samba workshop in Genk,Braziliaanse samba workshop in Seraing,Braziliaanse samba workshop in Roeselare,Braziliaanse samba workshop in Moeskroen,Braziliaanse samba workshop in Verviers,Braziliaanse samba workshop in Dendermonde,Braziliaanse samba workshop in Beringen,Braziliaanse samba workshop in Turnhout,Braziliaanse samba workshop in Vilvoorde,Braziliaanse samba workshop in Lokeren,Braziliaanse samba workshop in Sint-Truiden,Braziliaanse samba workshop in Herstal,Braziliaanse samba workshop in GeelBraziliaanse samba workshop in Ninove,Braziliaanse samba workshop in Halle,Braziliaanse samba workshop in Waregem,Braziliaanse samba workshop in Châtelet,Braziliaanse samba workshop in Ieper,Braziliaanse samba workshop in Lier,Braziliaanse samba workshop in Lommel,Braziliaanse samba workshop in Waver,Braziliaanse samba workshop in Binche,Braziliaanse samba workshop in Tienen,Braziliaanse samba workshop in Menen,Braziliaanse samba workshop in Geraardsbergen,Braziliaanse samba workshop in Bilzen,Braziliaanse samba workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve,Braziliaanse samba workshop in Tongeren,Braziliaanse samba workshop in Oudenaarde,Braziliaanse samba workshop in Deinze,Braziliaanse samba workshop in Aarschot,Braziliaanse samba workshop in Aat,Braziliaanse samba workshop in AarlenBraziliaanse samba workshop in Herentals,Braziliaanse samba workshop in Izegem,Braziliaanse samba workshop in Harelbeke,Braziliaanse samba workshop in Nijvel,Braziliaanse samba workshop in Zinnik,Braziliaanse samba workshop in Andenne,Braziliaanse samba workshop in Ronse,Braziliaanse samba workshop in Zottegem,Braziliaanse samba workshop in Mortsel,Braziliaanse samba workshop in Maaseik, , Braziliaanse samba workshop in Gembloers,Braziliaanse samba workshop in Diest,Braziliaanse samba workshop in Saint-Ghislain,Braziliaanse samba workshop in Fleurus,Braziliaanse samba workshop in Scherpenheuvel-Zichem,Braziliaanse samba workshop in 's-Gravenbrakel,Braziliaanse samba workshop in Hoei,Braziliaanse samba workshop in Hoogstraten,Braziliaanse samba workshop in Eeklo,Braziliaanse samba workshop in Torhout,Braziliaanse samba workshop in Poperinge,Braziliaanse samba workshop in Dilsen-Stokkem,Braziliaanse samba workshop in Tielt,

Braziliaanse samba workshop in Blankenberge,Braziliaanse samba workshop in Eupen,Braziliaanse samba workshop in Lessen,Braziliaanse samba workshop in Wervik,Braziliaanse samba workshop in Walcourt,Braziliaanse samba workshop in Komen-Waasten,Braziliaanse samba workshop in Marche-en-Famenne.

Braziliaanse samba workshop in AartselaarBraziliaanse samba workshop in AntwerpenBraziliaanse samba workshop in ArendonkBraziliaanse samba workshop in Baarle-HertogBraziliaanse samba workshop in BalenBraziliaanse samba workshop in BeerseBraziliaanse samba workshop in BerlaarBraziliaanse samba workshop in BoechoutBraziliaanse samba workshop in BonheidenBraziliaanse samba workshop in BoomBraziliaanse samba workshop in BornemBraziliaanse samba workshop in BorsbeekBraziliaanse samba workshop in BrasschaatBraziliaanse samba workshop in BrechtBraziliaanse samba workshop in DesselBraziliaanse samba workshop in DuffelBraziliaanse samba workshop in EdegemBraziliaanse samba workshop in EssenBraziliaanse samba workshop in GeelBraziliaanse samba workshop in GrobbendonkBraziliaanse samba workshop in Heist-op-den-BergBraziliaanse samba workshop in HemiksemBraziliaanse samba workshop in HerentalsBraziliaanse samba workshop in HerenthoutBraziliaanse samba workshop in HerseltBraziliaanse samba workshop in HoogstratenBraziliaanse samba workshop in HoveBraziliaanse samba workshop in HulshoutBraziliaanse samba workshop in KalmthoutBraziliaanse samba workshop in KapellenBraziliaanse samba workshop in KasterleeBraziliaanse samba workshop in KontichBraziliaanse samba workshop in LaakdalBraziliaanse samba workshop in LierBraziliaanse samba workshop in LilleBraziliaanse samba workshop in LintBraziliaanse samba workshop in MalleBraziliaanse samba workshop in MechelenBraziliaanse samba workshop in MeerhoutBraziliaanse samba workshop in MerksplasBraziliaanse samba workshop in MolBraziliaanse samba workshop in MortselBraziliaanse samba workshop in NielBraziliaanse samba workshop in NijlenBraziliaanse samba workshop in OlenBraziliaanse samba workshop in Oud-TurnhoutBraziliaanse samba workshop in PutteBraziliaanse samba workshop in PuursBraziliaanse samba workshop in RanstBraziliaanse samba workshop in RavelsBraziliaanse samba workshop in RetieBraziliaanse samba workshop in RijkevorselBraziliaanse samba workshop in RumstBraziliaanse samba workshop in SchelleBraziliaanse samba workshop in SchildeBraziliaanse samba workshop in SchotenBraziliaanse samba workshop in Sint-AmandsBraziliaanse samba workshop in Sint-Katelijne-WaverBraziliaanse samba workshop in StabroekBraziliaanse samba workshop in Turnhout, Braziliaanse samba workshop in VorselaarBraziliaanse samba workshop in VosselaarBraziliaanse samba workshop in WesterloBraziliaanse samba workshop in WijnegemBraziliaanse samba workshop in WillebroekBraziliaanse samba workshop in WommelgemBraziliaanse samba workshop in WuustwezelBraziliaanse samba workshop in ZandhovenBraziliaanse samba workshop in ZoerselBraziliaanse samba workshop in ZwijndrechtBraziliaanse samba workshop in Gent

Braziliaanse samba workshop in Brussel
Braziliaanse samba workshop in BruggeBraziliaanse samba workshop in LeuvenBraziliaanse samba workshop in AalstBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in Hasseltszalsa workshop in Sint-NiklaasBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in GenkBraziliaanse samba workshop in DoornikBraziliaanse samba workshop in RoeselareBraziliaanse samba workshop in MoeskroenBraziliaanse samba workshop in LokerenBraziliaanse samba workshop in Sint-TruidenBraziliaanse samba workshop in MariakerkeBraziliaanse samba workshop in DrongenBraziliaanse samba workshop in WondelgemBraziliaanse samba workshop in Sint-AmandsbergBraziliaanse samba workshop in OostakkerBraziliaanse samba workshop in LedebergBraziliaanse samba workshop in GentbruggeBraziliaanse samba workshop in AfsneeBraziliaanse samba workshop in Sint-Denijs-WestremBraziliaanse samba workshop in ZwijnaardeBraziliaanse samba workshop in WachtebekeBraziliaanse samba workshop in LochristiBraziliaanse samba workshop in DestelbergenBraziliaanse samba workshop in MelleBraziliaanse samba workshop in MerelbekeBraziliaanse samba workshop in HeusdenBraziliaanse samba workshop in ZevergemBraziliaanse samba workshop in De PinteBraziliaanse samba workshop in Sint-Martens-LatemBraziliaanse samba workshop in Sint-Martens-LeerneBraziliaanse samba workshop in DeinzeBraziliaanse samba workshop in VosselareBraziliaanse samba workshop in NeveleBraziliaanse samba workshop in LandegemBraziliaanse samba workshop in MerendreeBraziliaanse samba workshop in AlkenBraziliaanse samba workshop in AsBraziliaanse samba workshop in BeringenBraziliaanse samba workshop in BilzenBraziliaanse samba workshop in BocholtBraziliaanse samba workshop in BorgloonBraziliaanse samba workshop in BreeBraziliaanse samba workshop in DiepenbeekBraziliaanse samba workshop in Dilsen-StokkemBraziliaanse samba workshop in GenkBraziliaanse samba workshop in GingelomBraziliaanse samba workshop in HalenBraziliaanse samba workshop in HamBraziliaanse samba workshop in Hamont-AchelBraziliaanse samba workshop in Hechtel-EkselBraziliaanse samba workshop in HeersBraziliaanse samba workshop in Herk-de-StadBraziliaanse samba workshop in HerstappeBraziliaanse samba workshop in Heusden-ZolderBraziliaanse samba workshop in HoeseltBraziliaanse samba workshop in Houthalen-HelchterenBraziliaanse samba workshop in KinrooiBraziliaanse samba workshop in KortessemBraziliaanse samba workshop in LanakenBraziliaanse samba workshop in LeopoldsburgBraziliaanse samba workshop in Lommel

Braziliaanse samba workshop in Lummen
Braziliaanse samba workshop in MaaseikBraziliaanse samba workshop in MaasmechelenBraziliaanse samba workshop in Meeuwen-GruitrodeBraziliaanse samba workshop in NeerpeltBraziliaanse samba workshop in NieuwerkerkenBraziliaanse samba workshop in OpglabbeekBraziliaanse samba workshop in OverpeltBraziliaanse samba workshop in PeerBraziliaanse samba workshop in RiemstBraziliaanse samba workshop in Sint-TruidenBraziliaanse samba workshop in TessenderloBraziliaanse samba workshop in TongerenBraziliaanse samba workshop in VoerenBraziliaanse samba workshop in WellenBraziliaanse samba workshop in ZonhovenBraziliaanse samba workshop in ZutendaalBraziliaanse samba workshop in AarschotBraziliaanse samba workshop in AffligemBraziliaanse samba workshop in AsseBraziliaanse samba workshop in BeerselBraziliaanse samba workshop in BegijnendijkBraziliaanse samba workshop in BekkevoortBraziliaanse samba workshop in BertemBraziliaanse samba workshop in BeverBraziliaanse samba workshop in BierbeekBraziliaanse samba workshop in BoortmeerbeekBraziliaanse samba workshop in BoutersemBraziliaanse samba workshop in DiestBraziliaanse samba workshop in DilbeekBraziliaanse samba workshop in DrogenbosBraziliaanse samba workshop in GalmaardenBraziliaanse samba workshop in GeetbetsBraziliaanse samba workshop in GlabbeekBraziliaanse samba workshop in GooikBraziliaanse samba workshop in GrimbergenBraziliaanse samba workshop in HaachtBraziliaanse samba workshop in HalleBraziliaanse samba workshop in HerentBraziliaanse samba workshop in HerneBraziliaanse samba workshop in HoegaardenBraziliaanse samba workshop in HoeilaartBraziliaanse samba workshop in HolsbeekBraziliaanse samba workshop in HuldenbergBraziliaanse samba workshop in KampenhoutBraziliaanse samba workshop in Kapelle-op-den-BosBraziliaanse samba workshop in KeerbergenBraziliaanse samba workshop in KortenakenBraziliaanse samba workshop in KortenbergBraziliaanse samba workshop in KraainemBraziliaanse samba workshop in LandenBraziliaanse samba workshop in LennikBraziliaanse samba workshop in LiedekerkeBraziliaanse samba workshop in LinkebeekBraziliaanse samba workshop in LinterBraziliaanse samba workshop in LonderzeelBraziliaanse samba workshop in LubbeekBraziliaanse samba workshop in MachelenBraziliaanse samba workshop in MeiseBraziliaanse samba workshop in MerchtemBraziliaanse samba workshop in OpwijkBraziliaanse samba workshop in Oud-HeverleeBraziliaanse samba workshop in OverijseBraziliaanse samba workshop in PepingenBraziliaanse samba workshop in Roosdaal

Braziliaanse samba workshop in Rotselaar
Braziliaanse samba workshop in Scherpenheuvel-ZichemBraziliaanse samba workshop in Sint-Genesius-RodeBraziliaanse samba workshop in Sint-Pieters-LeeuwBraziliaanse samba workshop in SteenokkerzeelBraziliaanse samba workshop in TernatBraziliaanse samba workshop in TervurenBraziliaanse samba workshop in Tielt-WingeBraziliaanse samba workshop in TienenBraziliaanse samba workshop in TremeloBraziliaanse samba workshop in VilvoordeBraziliaanse samba workshop in WemmelBraziliaanse samba workshop in Wezembeek-OppemBraziliaanse samba workshop in ZaventemBraziliaanse samba workshop in ZemstBraziliaanse samba workshop in ZoutleeuwBraziliaanse samba workshop in AlveringemBraziliaanse samba workshop in AnzegemBraziliaanse samba workshop in ArdooieBraziliaanse samba workshop in AvelgemBraziliaanse samba workshop in BeernemBraziliaanse samba workshop in BlankenbergeBraziliaanse samba workshop in BredeneBraziliaanse samba workshop in DammeBraziliaanse samba workshop in De HaanBraziliaanse samba workshop in De PanneBraziliaanse samba workshop in DeerlijkBraziliaanse samba workshop in DentergemBraziliaanse samba workshop in DiksmuideBraziliaanse samba workshop in GistelBraziliaanse samba workshop in HarelbekeBraziliaanse samba workshop in HeuvellandBraziliaanse samba workshop in HoogledeBraziliaanse samba workshop in HouthulstBraziliaanse samba workshop in IchtegemBraziliaanse samba workshop in IeperBraziliaanse samba workshop in IngelmunsterBraziliaanse samba workshop in IzegemBraziliaanse samba workshop in JabbekeBraziliaanse samba workshop in Knokke-HeistBraziliaanse samba workshop in KoekelareBraziliaanse samba workshop in KoksijdeBraziliaanse samba workshop in KortemarkBraziliaanse samba workshop in KortrijkBraziliaanse samba workshop in KuurneBraziliaanse samba workshop in Langemark-PoelkapelleBraziliaanse samba workshop in LedegemBraziliaanse samba workshop in LendeledeBraziliaanse samba workshop in LichterveldeBraziliaanse samba workshop in Lo-ReningeBraziliaanse samba workshop in MenenBraziliaanse samba workshop in MesenBraziliaanse samba workshop in MeulebekeBraziliaanse samba workshop in MiddelkerkeBraziliaanse samba workshop in MoorsledeBraziliaanse samba workshop in NieuwpoortBraziliaanse samba workshop in OostendeBraziliaanse samba workshop in OostkampBraziliaanse samba workshop in OostrozebekeBraziliaanse samba workshop in OudenburgBraziliaanse samba workshop in PittemBraziliaanse samba workshop in PoperingeBraziliaanse samba workshop in RoeselareBraziliaanse samba workshop in RuiseledeBraziliaanse samba workshop in Spiere-Helkijn

Braziliaanse samba workshop in StadenBraziliaanse samba workshop in TieltBraziliaanse samba workshop in TorhoutBraziliaanse samba workshop in VeurneBraziliaanse samba workshop in VleterenBraziliaanse samba workshop in WaregemBraziliaanse samba workshop in WervikBraziliaanse samba workshop in WevelgemBraziliaanse samba workshop in WielsbekeBraziliaanse samba workshop in WingeneBraziliaanse samba workshop in ZedelgemBraziliaanse samba workshop in ZonnebekeBraziliaanse samba workshop in ZuienkerkeBraziliaanse samba workshop in ZwevegemBraziliaanse samba workshop in AarlenBraziliaanse samba workshop in AttertBraziliaanse samba workshop in AubangeBraziliaanse samba workshop in BastenakenBraziliaanse samba workshop in BertogneBraziliaanse samba workshop in BertrixBraziliaanse samba workshop in BouillonBraziliaanse samba workshop in ChinyBraziliaanse samba workshop in DaverdisseBraziliaanse samba workshop in DurbuyBraziliaanse samba workshop in ÉrezéeBraziliaanse samba workshop in ÉtalleBraziliaanse samba workshop in FauvillersBraziliaanse samba workshop in FlorenvilleBraziliaanse samba workshop in GouvyBraziliaanse samba workshop in HabayBraziliaanse samba workshop in HerbeumontBraziliaanse samba workshop in HottonBraziliaanse samba workshop in HouffalizeBraziliaanse samba workshop in La Roche-en-ArdenneBraziliaanse samba workshop in LégliseBraziliaanse samba workshop in LibinBraziliaanse samba workshop in Libramont-ChevignyBraziliaanse samba workshop in ManhayBraziliaanse samba workshop in Marche-en-FamenneBraziliaanse samba workshop in MartelangeBraziliaanse samba workshop in Meix-devant-VirtonBraziliaanse samba workshop in MessancyBraziliaanse samba workshop in MussonBraziliaanse samba workshop in NassogneBraziliaanse samba workshop in NeufchâteauBraziliaanse samba workshop in PaliseulBraziliaanse samba workshop in RendeuxBraziliaanse samba workshop in RouvroyBraziliaanse samba workshop in Sainte-OdeBraziliaanse samba workshop in Saint-HubertBraziliaanse samba workshop in Saint-LégerBraziliaanse samba workshop in TellinBraziliaanse samba workshop in TennevilleBraziliaanse samba workshop in TintignyBraziliaanse samba workshop in Vaux-sur-SûreBraziliaanse samba workshop in VielsalmBraziliaanse samba workshop in VirtonBraziliaanse samba workshop in WellinBraziliaanse samba workshop in Aiseau-PreslesBraziliaanse samba workshop in AnderluesBraziliaanse samba workshop in AntoingBraziliaanse samba workshop in AatBraziliaanse samba workshop in BeaumontBraziliaanse samba workshop in BelœilBraziliaanse samba workshop in Bernissart, 

Braziliaanse samba workshop in Binche
Braziliaanse samba workshop in BoussuBraziliaanse samba workshop in 's-GravenbrakelBraziliaanse samba workshop in BrugeletteBraziliaanse samba workshop in BrunehautBraziliaanse samba workshop in CellesBraziliaanse samba workshop in Chapelle-lez-HerlaimontBraziliaanse samba workshop in CharleroiBraziliaanse samba workshop in Châtelet.

LCBA_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|
WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|
WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|
WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|
WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|
WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|
WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|
WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|
WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|
WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|
WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|
WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|
WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|
WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|
WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|
WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|
WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|
WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|
WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST| WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|
WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|
WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|
WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST| WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|
WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST| VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.