Afrikaanse dans op locatie, workshop Afrikaanse dans op locatie| Afrikaanse dans vrijgezellenfeest op locatie, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Brugge, Kortrijk, Mechelen, Hasselt, Afrikaanse dans workshop op locatie organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland en Belgie www.bina-africa.nl voor lessen Afrikaanse dans op locatie| cursus Afrikaanse dans op locatie| Afrikaanse dans dansschool op locatie| Striptease workshop op locatie| Stripteasedanceworkshop op locatie enz...

Afrikaanse Dans workshop


Workshop Afrikaanse dans bij je thuis|
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest op locatie|
Afrikaanse dans workshop op een zelf gekozen locatieAfrikaanse dans workshop op locatie| Afrikaanse dans vrijgezellenfeest bij je thuis met Afrikaanse dans op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.

Ga je een Afrikaanse dans vrijgezellenfeest op locatie organiseren?
La Compagnie Bina Africa zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor
La Compagnie Bina Africa
is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Afrikaanse dans ?Met onze initiatie Afrikaanse dans leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen Afrikaanse dans.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Afrikaanse dans . Natuurlijk geniet je van het Afrikaanse dansen maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails maken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte workshop Afrikaanse dans ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze Afrikaanse dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

maar wil je de Afrikaanse dans workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je iets echt origineels, dan heeft La Compagnie Bina Africa alles in huis om een spetterende activiteit voor jou, je vrienden, familie, collega's of kennissen te verzorgen.Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Afrikaansedans workshop of voor één van onze andere workshops zoals cocktail shaken workshopdjembe workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Afrikaanse dans
Energieke – explosieven dans – vrolijk–opzwependDe trommels roffelen... je maakt contact met Moeder Aarde. Blootvoets dansen is een must. Het ritme is onweerstaanbaar... met raffiarokjes en kleurrijke Afrikaanse kleding wordt de sfeer compleet gemaakt. Afrikaanse dans is opzwepend en laat de adrenaline door je lijf gieren!

Oorsprong en achtergrond
Afrikaanse dans vindt zijn oorsprong in Guinea, Senegal en Kongo (West- en Centraal Afrika). De ritmes zijn opzwepend. Afrikaanse dans is een verzamelnaam voor de dansen die afkomstig zijn uit Zwart-Afrika.

Afrikaanse dansen hebben een heel lange geschiedenis. Zo is er bijvoorbeeld de Danse Serouba die door vrouwen wordt gedanst in Gambia en Guinee-Bissau. Bij de mandingo-stam is het gebruikelijk dat de oudere vrouwen meisjes die aan het begin van de pubertijd staan, een maand lang meenemen de bossen in, om hen voor te bereiden op hun toekomstige leven als volwassen vrouwen. Bij terugkomst wordt de Danse Serouba gedanst. Zo kent iedere dans een eigen achtergrond en gebruik.Andere bekende Afrikaanse dansen zijn de Senegalese Danse Sabar (voor doop- en huwelijksceremonies) en de Danse Diola Karonne; wanneer er veel regen valt in het regenseizoen – ‘afgedwongen’ door het ritueel kapot slaan van eieren - slacht men een os als dankzegging aan de goden, daarna danst men deze dans.De verschillende Afrikaanse dansen hebben één ding gemeen: er wordt niet gedanst in een man-vrouw setting, maar in een groepssetting; meestal in een kring.

La Compagnie Bina Africa mixt de diverse dansstijlen tot een energiek geheel.
Afrikaanse dans is opzwepend en verhoogt je adrenalinegehalte
Afrikaanse dans is energie en geeft energie
Afrikaanse dans is communicatie tussen ritme, lichaam en natuur
Afrikaanse dans ontspant, ontwikkelt je ritmegevoel en je lichaam leert nieuwe, meer aardse bewegingen.
Afrikaanse dans is leuk om te doen!Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Afrikaanse dans.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Afrikaanse muziek of de Djembe (afhankelijk van de docent).
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.
Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.
Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.


 Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt La compagnie Bina Africa?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
La Compagnie Bina Africa brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Afrikaanse dans docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Afrikaanse dans workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Afrikaanse dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Afrikaanse dans workshop:Mini- Afrikaanse dans workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Afrikaanse danspassen - naar een kleine eenvoudige Afrikaanse dans choreografie.

Super- Afrikaanse dans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Afrikaanse danspassen - naar een wat uitgebreid Afrikaanse dans choreografie.

Luxe- Afrikaanse dans workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar een aantal basis Afrikaanse danspassen - naar een complexe Afrikaanse dans choreografie.Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop cocktailshaken).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, Afrikaanse dans, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
La Compagnie Bina Africa hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Afrikaanse dans workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Afrikaanse dans workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@bina-africa.nl


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+31 (0)6-12925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Afrikaansedansworkshop landelijk op locatie:
La Compagnie Bina Africa heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een Afrikaansedansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een Afrikaanse dans workshop in Antwerpen, Afrikaanse dans workshop in Brussel, Afrikaanse dans workshop in Aalst, Afrikaanse dans workshop in Gent, Afrikaanse dans workshop in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans workshop in Hasselt, Afrikaanse dans workshop in Brugge, Afrikaanse dans workshop in Oostende, Afrikaanse dans workshop in Leuven, Afrikaanse dans workshop in Tongeren, Afrikaanse dans workshop in Dendermonde, Afrikaanse dans workshop in Turnhout, Afrikaanse dans workshop in Kortrijk, Afrikaanse dans workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend Afrikaanse dans workshop op locatie of Afrikaanse dans workshop bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in AmsterdamAfrikaanse dans groepsuitje in RotterdamAfrikaanse dans groepsuitje in Den HaagAfrikaanse dans groepsuitje in UtrechtAfrikaanse dans groepsuitje in EindhovenAfrikaanse dans groepsuitje in TilburgAfrikaanse dans groepsuitje in GroningenAfrikaanse dans groepsuitje in AlmereAfrikaanse dans groepsuitje in BredaAfrikaanse dans groepsuitje in NijmegenAfrikaanse dans groepsuitje in EnschedeAfrikaanse dans groepsuitje in ApeldoornAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemAfrikaanse dans groepsuitje in ArnhemAfrikaanse dans groepsuitje in AmersfoortAfrikaanse dans groepsuitje in ZaanstadAfrikaanse dans groepsuitje in ZaandamAfrikaanse dans groepsuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans groepsuitje in HoofddorpAfrikaanse dans groepsuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans groepsuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans groepsuitje in ZwolleAfrikaanse dans groepsuitje in MaastrichtAfrikaanse dans groepsuitje in LeidenAfrikaanse dans groepsuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE
Afrikaanse dans groepsuitje in Brussel
Afrikaanse dans groepsuitje in Antwerpen,Afrikaanse dans groepsuitje in Gent, Afrikaanse dans groepsuitje in Charleroi, Afrikaanse dans groepsuitje in Luik, Afrikaanse dans groepsuitje in Brugge, Afrikaanse dans groepsuitje in Namen, Afrikaanse dans groepsuitje in Leuven, Afrikaanse dans groepsuitje in Bergen, Afrikaanse dans groepsuitje in Mechelen, Afrikaanse dans groepsuitje in Aalst,Afrikaanse dans groepsuitje in La Louvière, Afrikaanse dans groepsuitje in Kortrijk,Afrikaanse dans groepsuitje in Hasselt, Afrikaanse dans groepsuitje in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans groepsuitje in Oostende, Afrikaanse dans groepsuitje in Doornik,Afrikaanse dans groepsuitje in Genk, Afrikaanse dans groepsuitje in Seraing, Afrikaanse dans groepsuitje in Roeselare, Afrikaanse dans groepsuitje in Moeskroen, Afrikaanse dans groepsuitje in Verviers, Afrikaanse dans groepsuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans groepsuitje in Beringen, Afrikaanse dans groepsuitje in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenavond in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenavond in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenavond in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenavond in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenavond in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenavond in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenavond in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenavond in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenavond in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenavond in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenavond in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Luik,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Mechelen,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Genk,Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenavond in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Afrikaanse dans vrijgezellendag in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellendag in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellendag in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellendag in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellendag in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellendag in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellendag in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellendag in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellendag in BredaAfrikaanse dans vrijgezellendag in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellendag in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellendag in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellendag in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellendag in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellendag in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellendag in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellendag in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellendag in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellendag in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellendag in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellendag in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellendag in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG
Afrikaanse dans vrijgezellendag in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellendag in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellendag in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans vrijgezellendag in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellendag in Beringen,Afrikaanse dans vrijgezellendag in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenfeest in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Luik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Bergen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in La Louvière,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Hasselt, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Doornik,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Seraing,Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Moeskroen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenfeest in Turnhout.

OE_NL_BE_VGZ_Afrikaanse dans_VRIJGEZELLENUITJE
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in AmsterdamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in RotterdamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in Den HaagAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in UtrechtAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in EindhovenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in TilburgAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in GroningenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in AlmereAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in BredaAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in NijmegenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in EnschedeAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ApeldoornAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HaarlemAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ArnhemAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in AmersfoortAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZaanstadAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZaandamAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HaarlemmermeerAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in HoofddorpAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ‘s-HertogenboschAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZoetermeerAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in ZwolleAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in MaastrichtAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in LeidenAfrikaanse dans vrijgezellenuitje in Dordrecht.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Brussel
Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Antwerpen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Gent, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Charleroi, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Luik, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Brugge, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Namen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Leuven, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Bergen,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Mechelen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Aalst, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in La Louvière, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Kortrijk, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Hasselt,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Oostende, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Doornik, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Genk, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Seraing, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Roeselare, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Moeskroen,Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Verviers, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Dendermonde, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Beringen, Afrikaanse dans vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in Gentdjembe workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in Tongerendjembe workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in GentAfrikaanse dans workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in HasseltAfrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in DendermondeAfrikaanse dans workshop in TurnhoutAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

OE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in Amersfoort.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in UtrechtAfrikaanse dans workshop in EindhovenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in GroningenAfrikaanse dans workshop in AlmereAfrikaanse dans workshop in BredaAfrikaanse dans workshop in NijmegenAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in ApeldoornAfrikaanse dans workshop in HaarlemAfrikaanse dans workshop in ArnhemAfrikaanse dans workshop in AmersfoortAfrikaanse dans workshop in ZaanstadAfrikaanse dans workshop in ZaandamAfrikaanse dans workshop in HaarlemmermeerAfrikaanse dans workshop in HoofddorpAfrikaanse dans workshop in 's-HertogenboschAfrikaanse dans workshop in ZoetermeerAfrikaanse dans workshop in ZwolleAfrikaanse dans workshop in MaastrichtAfrikaanse dans workshop in LeidenAfrikaanse dans workshop in DordrechtAfrikaanse dans workshop in EdeAfrikaanse dans workshop in EmmenAfrikaanse dans workshop in WestlandAfrikaanse dans workshop in NaaldwijkAfrikaanse dans workshop in VenloAfrikaanse dans workshop in DelftAfrikaanse dans workshop in DeventerAfrikaanse dans workshop in LeeuwardenAfrikaanse dans workshop in AlkmaarAfrikaanse dans workshop in Sittard-GeleenAfrikaanse dans workshop in HelmondAfrikaanse dans workshop in HeerlenAfrikaanse dans workshop in HilversumAfrikaanse dans workshop in OssAfrikaanse dans workshop in AmstelveenAfrikaanse dans workshop in Súdwest-FryslânAfrikaanse dans workshop in SneekAfrikaanse dans workshop in HengeloAfrikaanse dans workshop in PurmerendAfrikaanse dans workshop in RoosendaalAfrikaanse dans workshop in SchiedamAfrikaanse dans workshop in LelystadAfrikaanse dans workshop in Alphen aan den RijnAfrikaanse dans workshop in AlmeloAfrikaanse dans workshop in LeidschendamAfrikaanse dans workshop in VoorburgAfrikaanse dans workshop in SpijkenisseAfrikaanse dans workshop in HoornAfrikaanse dans workshop in GoudaAfrikaanse dans workshop in VlaardingenAfrikaanse dans workshop in AlblasserdamAfrikaanse dans workshop in AlbrandswaardAfrikaanse dans workshop in Alphen aan den RijnAfrikaanse dans workshop in BarendrechtAfrikaanse dans workshop in BergambachtAfrikaanse dans workshop in BernisseAfrikaanse dans workshop in BinnenmaasAfrikaanse dans workshop in Bodegraven-ReeuwijkAfrikaanse dans workshop in BoskoopAfrikaanse dans workshop in BrielleAfrikaanse dans workshop in Capelle aan den IjsselAfrikaanse dans workshop in CromstrijenAfrikaanse dans workshop in DelftAfrikaanse dans workshop in DirkslandAfrikaanse dans workshop in Dordrecht

Afrikaanse dans workshop in Giessenlanden
Afrikaanse dans workshop in GoedereedeAfrikaanse dans workshop in GorinchemAfrikaanse dans workshop in GoudaAfrikaanse dans workshop in GraafstroomAfrikaanse dans workshop in Den HaagAfrikaanse dans workshop in Hardinxveld-GiessendamAfrikaanse dans workshop in HellevoetsluisAfrikaanse dans workshop in Hendrik-Ido-AmbachtAfrikaanse dans workshop in HillegomAfrikaanse dans workshop in Kaag en BraassemAfrikaanse dans workshop in KatwijkAfrikaanse dans workshop in KorendijkAfrikaanse dans workshop in Krimpen aan den IjsselAfrikaanse dans workshop in LansingerlandAfrikaanse dans workshop in LeerdamAfrikaanse dans workshop in LeidenAfrikaanse dans workshop in LeiderdorpAfrikaanse dans workshop in Leidschendam-VoorburgAfrikaanse dans workshop in LiesveldAfrikaanse dans workshop in LisseAfrikaanse dans workshop in MaassluisAfrikaanse dans workshop in MiddelharnisAfrikaanse dans workshop in Midden-DelflandAfrikaanse dans workshop in NederlekAfrikaanse dans workshop in Nieuw-LekkerlandAfrikaanse dans workshop in NieuwkoopAfrikaanse dans workshop in NoordwijkAfrikaanse dans workshop in NoordwijkerhoutAfrikaanse dans workshop in OegstgeestAfrikaanse dans workshop in OostflakkeeAfrikaanse dans workshop in Oud-BeijerlandAfrikaanse dans workshop in OuderkerkAfrikaanse dans workshop in PapendrechtAfrikaanse dans workshop in Pijnacker-NootdorpAfrikaanse dans workshop in RidderkerkAfrikaanse dans workshop in RijnwoudeAfrikaanse dans workshop in RijswijkAfrikaanse dans workshop in RotterdamAfrikaanse dans workshop in SchiedamAfrikaanse dans workshop in SchoonhovenAfrikaanse dans workshop in SliedrechtAfrikaanse dans workshop in SpijkenisseAfrikaanse dans workshop in StrijenAfrikaanse dans workshop in TeylingenAfrikaanse dans workshop in VlaardingenAfrikaanse dans workshop in VlistAfrikaanse dans workshop in VoorschotenAfrikaanse dans workshop in WaddinxveenAfrikaanse dans workshop in WassenaarAfrikaanse dans workshop in WestlandAfrikaanse dans workshop in WestvoorneAfrikaanse dans workshop in ZederikAfrikaanse dans workshop in ZoetermeerAfrikaanse dans workshop in ZoeterwoudeAfrikaanse dans workshop in ZuidplasAfrikaanse dans workshop in ZwijndrechtAfrikaanse dans workshop in AalsmeerAfrikaanse dans workshop in AlkmaarAfrikaanse dans workshop in AmstelveenAfrikaanse dans workshop in AmsterdamAfrikaanse dans workshop in Anna PaulownaAfrikaanse dans workshop in Beemster

Afrikaanse dans workshop in BergenAfrikaanse dans workshop in BeverwijkAfrikaanse dans workshop in BlaricumAfrikaanse dans workshop in BloemendaalAfrikaanse dans workshop in BussumAfrikaanse dans workshop in CastricumAfrikaanse dans workshop in Den Helder,Afrikaanse dans workshop in Diemen,Afrikaanse dans workshop in Drechterland,Afrikaanse dans workshop in Edam-Volendam,Afrikaanse dans workshop in Enkhuizen,Afrikaanse dans workshop in Graft-De Rijp,Afrikaanse dans workshop in Haarlem,Afrikaanse dans workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,Afrikaanse dans workshop in Haarlemmermeer,Afrikaanse dans workshop in Harenkarspel,Afrikaanse dans workshop in Heemskerk,Afrikaanse dans workshop in Heemstede,Afrikaanse dans workshop in Heerhugowaard,Afrikaanse dans workshop in Heiloo,Afrikaanse dans workshop in Hilversum,Afrikaanse dans workshop in Hoorn,Afrikaanse dans workshop in HuizenAfrikaanse dans workshop in KoggenlandAfrikaanse dans workshop in Landsmeer,Afrikaanse dans workshop in LangedijkAfrikaanse dans workshop in LarenAfrikaanse dans workshop in MedemblikAfrikaanse dans workshop in MuidenAfrikaanse dans workshop in NaardenAfrikaanse dans workshop in NiedorpAfrikaanse dans workshop in OostzaanAfrikaanse dans workshop in OpmeerAfrikaanse dans workshop in Ouder-AmstelAfrikaanse dans workshop in PurmerendAfrikaanse dans workshop in SchagenAfrikaanse dans workshop in SchermerAfrikaanse dans workshop in Stede BroecAfrikaanse dans workshop in TexelAfrikaanse dans workshop in UitgeestAfrikaanse dans workshop in UithoornAfrikaanse dans workshop in VelsenAfrikaanse dans workshop in WaterlandAfrikaanse dans workshop in WeespAfrikaanse dans workshop in WieringenAfrikaanse dans workshop in WieringermeerAfrikaanse dans workshop in WijdemerenAfrikaanse dans workshop in WormerlandAfrikaanse dans workshop in ZaanstadAfrikaanse dans workshop in ZandvoortAfrikaanse dans workshop in ZeevangAfrikaanse dans workshop in Zijpe,Afrikaanse dans workshop in 's-Hertogenbosch,Afrikaanse dans workshop in Aalburg,Afrikaanse dans workshop in Alphen-Chaam,Afrikaanse dans workshop in Asten,Afrikaanse dans workshop in Baarle-Nassau,Afrikaanse dans workshop in Bergeijk,Afrikaanse dans workshop in Bergen op Zoom,Afrikaanse dans workshop in Bernheze,Afrikaanse dans workshop in Best,Afrikaanse dans workshop in Bladel,Afrikaanse dans workshop in Boekel,Afrikaanse dans workshop in Boxmeer,Afrikaanse dans workshop in Boxtel,Afrikaanse dans workshop in Breda,Afrikaanse dans workshop in Cranendonck,Afrikaanse dans workshop in Cuijk,

Afrikaanse dans workshop in Deurne
,Afrikaanse dans workshop in Dongen,Afrikaanse dans workshop in Drimmelen,Afrikaanse dans workshop in Eersel,Afrikaanse dans workshop in Eindhoven,Afrikaanse dans workshop in Etten-Leur,Afrikaanse dans workshop in Geertruidenberg,Afrikaanse dans workshop in Geldrop-Mierlo,Afrikaanse dans workshop in Gemert-Bakel,Afrikaanse dans workshop in Gilze en Rijen,Afrikaanse dans workshop in Goirle,Afrikaanse dans workshop in Grave,Afrikaanse dans workshop in Haaren,Afrikaanse dans workshop in Halderberge,Afrikaanse dans workshop in Heeze-Leende,Afrikaanse dans workshop in Helmond,Afrikaanse dans workshop in Heusden,Afrikaanse dans workshop in Hilvarenbeek,Afrikaanse dans workshop in Laarbeek,Afrikaanse dans workshop in Landerd,Afrikaanse dans workshop in Loon op Zand,Afrikaanse dans workshop in Maasdonk,Afrikaanse dans workshop in Mill en Sint Hubert,Afrikaanse dans workshop in Moerdijk,Afrikaanse dans workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,Afrikaanse dans workshop in Oirschot,Afrikaanse dans workshop in Oisterwijk,Afrikaanse dans workshop in Oosterhout,Afrikaanse dans workshop in Oss,Afrikaanse dans workshop in Reusel-De Mierden,Afrikaanse dans workshop in Roosendaal,Afrikaanse dans workshop in Rucphen,Afrikaanse dans workshop in Schijndel,Afrikaanse dans workshop in Sint Anthonis,Afrikaanse dans workshop in Sint-MichielsgestelAfrikaanse dans workshop in Sint-OedenrodeAfrikaanse dans workshop in SomerenAfrikaanse dans workshop in Son en BreugelAfrikaanse dans workshop in SteenbergenAfrikaanse dans workshop in TilburgAfrikaanse dans workshop in UdenAfrikaanse dans workshop in ValkenswaardAfrikaanse dans workshop in VeghelAfrikaanse dans workshop in VeldhovenAfrikaanse dans workshop in VughtAfrikaanse dans workshop in WaalreAfrikaanse dans workshop in WaalwijkAfrikaanse dans workshop in WerkendamAfrikaanse dans workshop in WoensdrechtAfrikaanse dans workshop in WoudrichemAfrikaanse dans workshop in ZundertAfrikaanse dans workshop in AlmeloAfrikaanse dans workshop in BorneAfrikaanse dans workshop in Dalfsen,Afrikaanse dans workshop in DinkellandAfrikaanse dans workshop in DeventerAfrikaanse dans workshop in EnschedeAfrikaanse dans workshop in HaaksbergenAfrikaanse dans workshop in Hardenberg, Afrikaanse dans workshop in HellendoornAfrikaanse dans workshop in HengeloAfrikaanse dans workshop in Hof van TwenteAfrikaanse dans workshop in KampenAfrikaanse dans workshop in LosserAfrikaanse dans workshop in OldenzaalAfrikaanse dans workshop in Olst-WijheAfrikaanse dans workshop in OmmenAfrikaanse dans workshop in Raalte

Afrikaanse dans workshop in Rijssen-HoltenAfrikaanse dans workshop in StaphorstAfrikaanse dans workshop in SteenwijkerlandAfrikaanse dans workshop in TubbergenAfrikaanse dans workshop in TwenterandAfrikaanse dans workshop in WierdenAfrikaanse dans workshop in ZwartewaterlandAfrikaanse dans workshop in ZwolleAfrikaanse dans workshop in Almere,Afrikaanse dans workshop in Dronten,Afrikaanse dans workshop in Lelystad,Afrikaanse dans workshop in Noordoostpolder,Afrikaanse dans workshop in Urk,Afrikaanse dans workshop in Zeewolde,Afrikaanse dans workshop in Axel,Afrikaanse dans workshop in Borsele,Afrikaanse dans workshop in Goes,Afrikaanse dans workshop in Hulst,Afrikaanse dans workshop in Kapelle,Afrikaanse dans workshop in Middelburg,Afrikaanse dans workshop in Noord-Beveland,Afrikaanse dans workshop in Oost-Souburg,Afrikaanse dans workshop in Reimerswaal,Afrikaanse dans workshop in Schouwen-Duiveland,Afrikaanse dans workshop in Sluis,Afrikaanse dans workshop in Terneuzen,Afrikaanse dans workshop in Tholen,Afrikaanse dans workshop in Veere,Afrikaanse dans workshop in Vlissingen,Afrikaanse dans workshop in Zierikzee,Afrikaanse dans workshop in Beek,Afrikaanse dans workshop in Beesel,Afrikaanse dans workshop in Bergen,Afrikaanse dans workshop in Brunssum,Afrikaanse dans workshop in Echt-Susteren,Afrikaanse dans workshop in Eijsden-MargratenAfrikaanse dans workshop in Gennep,Afrikaanse dans workshop in Gulpen-Wittem,Afrikaanse dans workshop in Heerlen,Afrikaanse dans workshop in Horst aan de Maas,Afrikaanse dans workshop in Kerkrade,Afrikaanse dans workshop in Landgraaf,Afrikaanse dans workshop in Leudal,Afrikaanse dans workshop in Maasgouw,Afrikaanse dans workshop in Maastricht,Afrikaanse dans workshop in Meerssen,Afrikaanse dans workshop in Mook en Middelaar,Afrikaanse dans workshop in Nederweert,Afrikaanse dans workshop in Nuth,Afrikaanse dans workshop in Onderbanken,Afrikaanse dans workshop in Peel en Maas,Afrikaanse dans workshop in Roerdalen,Afrikaanse dans workshop in Roermond,Afrikaanse dans workshop in Schinnen,Afrikaanse dans workshop in Simpelveld,Afrikaanse dans workshop in Sittard-Geleen,Afrikaanse dans workshop in Stein,Afrikaanse dans workshop in Vaals,Afrikaanse dans workshop in Valkenburg aan de Geul,Afrikaanse dans workshop in Venlo,Afrikaanse dans workshop in Venray,Afrikaanse dans workshop in Voerendaal,Afrikaanse dans workshop in Weert,Afrikaanse dans workshop in Abcoude,Afrikaanse dans workshop in Amersfoort,Afrikaanse dans workshop in Bunnik,Afrikaanse dans workshop in Bunschoten,Afrikaanse dans workshop in De Bilt,Afrikaanse dans workshop in De Ronde Venen,Afrikaanse dans workshop in Eemnes,Afrikaanse dans workshop in Renswoude,

Afrikaanse dans workshop in Rhenen
,Afrikaanse dans workshop in Soest,Afrikaanse dans workshop in Stichtse Vecht,Afrikaanse dans workshop in Utrecht,Afrikaanse dans workshop in Utrechtse Heuvelrug,Afrikaanse dans workshop in Houten,Afrikaanse dans workshop in Ijsselstein,Afrikaanse dans workshop in Leusden,Afrikaanse dans workshop in Lopik,Afrikaanse dans workshop in Montfoort,Afrikaanse dans workshop in Nieuwegein,Afrikaanse dans workshop in Oudewater,Afrikaanse dans workshop in Veenendaal,Afrikaanse dans workshop in Vianen,Afrikaanse dans workshop in Wijk bij Duurstede,Afrikaanse dans workshop in Woerden,Afrikaanse dans workshop in Woudenberg,Afrikaanse dans workshop in Zeist,Afrikaanse dans workshop in Achterberg,Afrikaanse dans workshop in Achterwetering,Afrikaanse dans workshop in Achthoven,Afrikaanse dans workshop in Amerongen,Afrikaanse dans workshop in Austerlitz,Afrikaanse dans workshop in Baambrugge,Afrikaanse dans workshop in Baarn,Afrikaanse dans workshop in Benschop,Afrikaanse dans workshop in Spakenburg,Afrikaanse dans workshop in De Birkt,Afrikaanse dans workshop in Bilthoven,Afrikaanse dans workshop in Blokland,Afrikaanse dans workshop in Bosch en Duin,Afrikaanse dans workshop in Breudijk,Afrikaanse dans workshop in Breukelen,Afrikaanse dans workshop in Buurtsdijk,Afrikaanse dans workshop in Cabauw,Afrikaanse dans workshop in Cattenbroek,Afrikaanse dans workshop in Cothen,Afrikaanse dans workshop in Den Dolder,Afrikaanse dans workshop in Diemerbroek,Afrikaanse dans workshop in Doorn,Afrikaanse dans workshop in Driebergen,Afrikaanse dans workshop in Rijsenburg,Afrikaanse dans workshop in Achtkarspelen,Afrikaanse dans workshop in Ameland,Afrikaanse dans workshop in Het Bildt,Afrikaanse dans workshop in Boornsterhem,Afrikaanse dans workshop in Dantumadeel,Afrikaanse dans workshop in Dongeradeel,Afrikaanse dans workshop in Ferwerderadeel,Afrikaanse dans workshop in Franekeradeel,Afrikaanse dans workshop in Gaasterland-Sloten,Afrikaanse dans workshop in Harlingen,Afrikaanse dans workshop in Heerenveen,Afrikaanse dans workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland,Afrikaanse dans workshop in Leeuwarden,Afrikaanse dans workshop in Leeuwarderadeel,Afrikaanse dans workshop in Lemsterland,Afrikaanse dans workshop in Littenseradeel,Afrikaanse dans workshop in Menaldumadeel,Afrikaanse dans workshop in Ooststellingwerf,Afrikaanse dans workshop in Opsterland,Afrikaanse dans workshop in Schiermonnikoog,Afrikaanse dans workshop in Skarsterlân,Afrikaanse dans workshop in Smallingerland,Afrikaanse dans workshop in Súdwest-FryslânAfrikaanse dans workshop in Terschelling,Afrikaanse dans workshop in Tietjerksteradeel,Afrikaanse dans workshop in Vlieland,Afrikaanse dans workshop in Weststellingwerf,Afrikaanse dans workshop in Aalten,Afrikaanse dans workshop in Apeldoorn,

Afrikaanse dans workshop in Arnhem,Afrikaanse dans workshop in Barneveld,Afrikaanse dans workshop in Berkelland,Afrikaanse dans workshop in Beuningen,Afrikaanse dans workshop in Bronckhorst,Afrikaanse dans workshop in Brummen,Afrikaanse dans workshop in Buren,Afrikaanse dans workshop in Culemborg,Afrikaanse dans workshop in Doesburg,Afrikaanse dans workshop in Doetinchem,Afrikaanse dans workshop in Druten,Afrikaanse dans workshop in Duiven,Afrikaanse dans workshop in Ede,Afrikaanse dans workshop in Elburg,Afrikaanse dans workshop in Ermelo,Afrikaanse dans workshop in Geldermalsen,Afrikaanse dans workshop in Groesbeek,Afrikaanse dans workshop in Harderwijk,Afrikaanse dans workshop in Hattem,Afrikaanse dans workshop in Heerde,Afrikaanse dans workshop in Heumen,Afrikaanse dans workshop in Lingewaal,Afrikaanse dans workshop in Lingewaard,Afrikaanse dans workshop in Lochem,Afrikaanse dans workshop in Maasdriel,Afrikaanse dans workshop in Millingen aan de Rijn,Afrikaanse dans workshop in Montferland,Afrikaanse dans workshop in Neder-Betuwe,Afrikaanse dans workshop in Neerijnen,Afrikaanse dans workshop in Nijkerk,Afrikaanse dans workshop in Nijmegen,Afrikaanse dans workshop in Nunspeet,Afrikaanse dans workshop in Oldebroek,Afrikaanse dans workshop in Oost Gelre,Afrikaanse dans workshop in Oude Ijsselstreek,Afrikaanse dans workshop in Overbetuwe,Afrikaanse dans workshop in Putten,Afrikaanse dans workshop in Renkum,Afrikaanse dans workshop in Rheden,Afrikaanse dans workshop in Rijnwaarden,Afrikaanse dans workshop in Rozendaal,Afrikaanse dans workshop in Scherpenzeel,Afrikaanse dans workshop in Tiel,Afrikaanse dans workshop in Ubbergen,Afrikaanse dans workshop in Voorst,Afrikaanse dans workshop in Wageningen,Afrikaanse dans workshop in West Maas en Waal,Afrikaanse dans workshop in Westervoort,Afrikaanse dans workshop in Wijchen,Afrikaanse dans workshop in Winterswijk,Afrikaanse dans workshop in Zaltbommel,Afrikaanse dans workshop in Zevenaar,Afrikaanse dans workshop in Zutphen,Afrikaanse dans workshop in Aa en Hunze,Afrikaanse dans workshop in Assen,Afrikaanse dans workshop in Borger-Odoorn,Afrikaanse dans workshop in Coevorden,Afrikaanse dans workshop in Emmen,Afrikaanse dans workshop in Hoogeveen,Afrikaanse dans workshop in Meppel,Afrikaanse dans workshop in Midden-Drenthe,Afrikaanse dans workshop in Noordenveld,Afrikaanse dans workshop in Tynaarlo,Afrikaanse dans workshop in Westerveld,Afrikaanse dans workshop in De Wolden.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS
Afrikaanse dans workshop in BrusselAfrikaanse dans workshop in Antwerpen,Afrikaanse dans workshop in Gent,Afrikaanse dans workshop in Charleroi,Afrikaanse dans workshop in Luik,Afrikaanse dans workshop in Brugge,Afrikaanse dans workshop in Namen,Afrikaanse dans workshop in Leuven,Afrikaanse dans workshop in Bergen,Afrikaanse dans workshop in Mechelen,Afrikaanse dans workshop in Aalst,Afrikaanse dans workshop in La Louvière,Afrikaanse dans workshop in Kortrijk,Afrikaanse dans workshop in Hasselt,Afrikaanse dans workshop in Sint-Niklaas,Afrikaanse dans workshop in Oostende,Afrikaanse dans workshop in Doornik,Afrikaanse dans workshop in Genk,Afrikaanse dans workshop in Seraing,Afrikaanse dans workshop in Roeselare,Afrikaanse dans workshop in Moeskroen,Afrikaanse dans workshop in Verviers,Afrikaanse dans workshop in Dendermonde,Afrikaanse dans workshop in Beringen,Afrikaanse dans workshop in Turnhout,Afrikaanse dans workshop in Vilvoorde,Afrikaanse dans workshop in Lokeren,Afrikaanse dans workshop in Sint-Truiden,Afrikaanse dans workshop in Herstal,Afrikaanse dans workshop in GeelAfrikaanse dans workshop in Ninove,Afrikaanse dans workshop in Halle,Afrikaanse dans workshop in Waregem,Afrikaanse dans workshop in Châtelet,Afrikaanse dans workshop in Ieper,Afrikaanse dans workshop in Lier,Afrikaanse dans workshop in Lommel,Afrikaanse dans workshop in Waver,Afrikaanse dans workshop in Binche,Afrikaanse dans workshop in Tienen,Afrikaanse dans workshop in Menen,Afrikaanse dans workshop in Geraardsbergen,Afrikaanse dans workshop in Bilzen,Afrikaanse dans workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve,Afrikaanse dans workshop in Tongeren,Afrikaanse dans workshop in Oudenaarde,Afrikaanse dans workshop in Deinze,Afrikaanse dans workshop in Aarschot,Afrikaanse dans workshop in Aat,Afrikaanse dans workshop in AarlenAfrikaanse dans workshop in Herentals,Afrikaanse dans workshop in Izegem,Afrikaanse dans workshop in Harelbeke,Afrikaanse dans workshop in Nijvel,Afrikaanse dans workshop in Zinnik,Afrikaanse dans workshop in Andenne,Afrikaanse dans workshop in Ronse,Afrikaanse dans workshop in Zottegem,Afrikaanse dans workshop in Mortsel,Afrikaanse dans workshop in Maaseik, , Afrikaanse dans workshop in Gembloers,Afrikaanse dans workshop in Diest,Afrikaanse dans workshop in Saint-Ghislain,Afrikaanse dans workshop in Fleurus,Afrikaanse dans workshop in Scherpenheuvel-Zichem,Afrikaanse dans workshop in 's-Gravenbrakel,Afrikaanse dans workshop in Hoei,Afrikaanse dans workshop in Hoogstraten,Afrikaanse dans workshop in Eeklo,Afrikaanse dans workshop in Torhout,Afrikaanse dans workshop in Poperinge,Afrikaanse dans workshop in Dilsen-Stokkem,Afrikaanse dans workshop in Tielt,

Afrikaanse dans workshop in Blankenberge,Afrikaanse dans workshop in Eupen,Afrikaanse dans workshop in Lessen,Afrikaanse dans workshop in Wervik,Afrikaanse dans workshop in Walcourt,Afrikaanse dans workshop in Komen-Waasten,Afrikaanse dans workshop in Marche-en-Famenne.

Afrikaanse dans workshop in AartselaarAfrikaanse dans workshop in AntwerpenAfrikaanse dans workshop in ArendonkAfrikaanse dans workshop in Baarle-HertogAfrikaanse dans workshop in BalenAfrikaanse dans workshop in BeerseAfrikaanse dans workshop in BerlaarAfrikaanse dans workshop in BoechoutAfrikaanse dans workshop in BonheidenAfrikaanse dans workshop in BoomAfrikaanse dans workshop in BornemAfrikaanse dans workshop in BorsbeekAfrikaanse dans workshop in BrasschaatAfrikaanse dans workshop in BrechtAfrikaanse dans workshop in DesselAfrikaanse dans workshop in DuffelAfrikaanse dans workshop in EdegemAfrikaanse dans workshop in EssenAfrikaanse dans workshop in GeelAfrikaanse dans workshop in GrobbendonkAfrikaanse dans workshop in Heist-op-den-BergAfrikaanse dans workshop in HemiksemAfrikaanse dans workshop in HerentalsAfrikaanse dans workshop in HerenthoutAfrikaanse dans workshop in HerseltAfrikaanse dans workshop in HoogstratenAfrikaanse dans workshop in HoveAfrikaanse dans workshop in HulshoutAfrikaanse dans workshop in KalmthoutAfrikaanse dans workshop in KapellenAfrikaanse dans workshop in KasterleeAfrikaanse dans workshop in KontichAfrikaanse dans workshop in LaakdalAfrikaanse dans workshop in LierAfrikaanse dans workshop in LilleAfrikaanse dans workshop in LintAfrikaanse dans workshop in MalleAfrikaanse dans workshop in MechelenAfrikaanse dans workshop in MeerhoutAfrikaanse dans workshop in MerksplasAfrikaanse dans workshop in MolAfrikaanse dans workshop in MortselAfrikaanse dans workshop in NielAfrikaanse dans workshop in NijlenAfrikaanse dans workshop in OlenAfrikaanse dans workshop in Oud-TurnhoutAfrikaanse dans workshop in PutteAfrikaanse dans workshop in PuursAfrikaanse dans workshop in RanstAfrikaanse dans workshop in RavelsAfrikaanse dans workshop in RetieAfrikaanse dans workshop in RijkevorselAfrikaanse dans workshop in RumstAfrikaanse dans workshop in SchelleAfrikaanse dans workshop in SchildeAfrikaanse dans workshop in SchotenAfrikaanse dans workshop in Sint-AmandsAfrikaanse dans workshop in Sint-Katelijne-WaverAfrikaanse dans workshop in StabroekAfrikaanse dans workshop in Turnhout, Afrikaanse dans workshop in VorselaarAfrikaanse dans workshop in VosselaarAfrikaanse dans workshop in WesterloAfrikaanse dans workshop in WijnegemAfrikaanse dans workshop in WillebroekAfrikaanse dans workshop in WommelgemAfrikaanse dans workshop in WuustwezelAfrikaanse dans workshop in ZandhovenAfrikaanse dans workshop in ZoerselAfrikaanse dans workshop in ZwijndrechtAfrikaanse dans workshop in Gent

Afrikaanse dans workshop in Brussel
Afrikaanse dans workshop in BruggeAfrikaanse dans workshop in LeuvenAfrikaanse dans workshop in AalstAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in Hasseltszalsa workshop in Sint-NiklaasAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in GenkAfrikaanse dans workshop in DoornikAfrikaanse dans workshop in RoeselareAfrikaanse dans workshop in MoeskroenAfrikaanse dans workshop in LokerenAfrikaanse dans workshop in Sint-TruidenAfrikaanse dans workshop in MariakerkeAfrikaanse dans workshop in DrongenAfrikaanse dans workshop in WondelgemAfrikaanse dans workshop in Sint-AmandsbergAfrikaanse dans workshop in OostakkerAfrikaanse dans workshop in LedebergAfrikaanse dans workshop in GentbruggeAfrikaanse dans workshop in AfsneeAfrikaanse dans workshop in Sint-Denijs-WestremAfrikaanse dans workshop in ZwijnaardeAfrikaanse dans workshop in WachtebekeAfrikaanse dans workshop in LochristiAfrikaanse dans workshop in DestelbergenAfrikaanse dans workshop in MelleAfrikaanse dans workshop in MerelbekeAfrikaanse dans workshop in HeusdenAfrikaanse dans workshop in ZevergemAfrikaanse dans workshop in De PinteAfrikaanse dans workshop in Sint-Martens-LatemAfrikaanse dans workshop in Sint-Martens-LeerneAfrikaanse dans workshop in DeinzeAfrikaanse dans workshop in VosselareAfrikaanse dans workshop in NeveleAfrikaanse dans workshop in LandegemAfrikaanse dans workshop in MerendreeAfrikaanse dans workshop in AlkenAfrikaanse dans workshop in AsAfrikaanse dans workshop in BeringenAfrikaanse dans workshop in BilzenAfrikaanse dans workshop in BocholtAfrikaanse dans workshop in BorgloonAfrikaanse dans workshop in BreeAfrikaanse dans workshop in DiepenbeekAfrikaanse dans workshop in Dilsen-StokkemAfrikaanse dans workshop in GenkAfrikaanse dans workshop in GingelomAfrikaanse dans workshop in HalenAfrikaanse dans workshop in HamAfrikaanse dans workshop in Hamont-AchelAfrikaanse dans workshop in Hechtel-EkselAfrikaanse dans workshop in HeersAfrikaanse dans workshop in Herk-de-StadAfrikaanse dans workshop in HerstappeAfrikaanse dans workshop in Heusden-ZolderAfrikaanse dans workshop in HoeseltAfrikaanse dans workshop in Houthalen-HelchterenAfrikaanse dans workshop in KinrooiAfrikaanse dans workshop in KortessemAfrikaanse dans workshop in LanakenAfrikaanse dans workshop in LeopoldsburgAfrikaanse dans workshop in Lommel

Afrikaanse dans workshop in Lummen
Afrikaanse dans workshop in MaaseikAfrikaanse dans workshop in MaasmechelenAfrikaanse dans workshop in Meeuwen-GruitrodeAfrikaanse dans workshop in NeerpeltAfrikaanse dans workshop in NieuwerkerkenAfrikaanse dans workshop in OpglabbeekAfrikaanse dans workshop in OverpeltAfrikaanse dans workshop in PeerAfrikaanse dans workshop in RiemstAfrikaanse dans workshop in Sint-TruidenAfrikaanse dans workshop in TessenderloAfrikaanse dans workshop in TongerenAfrikaanse dans workshop in VoerenAfrikaanse dans workshop in WellenAfrikaanse dans workshop in ZonhovenAfrikaanse dans workshop in ZutendaalAfrikaanse dans workshop in AarschotAfrikaanse dans workshop in AffligemAfrikaanse dans workshop in AsseAfrikaanse dans workshop in BeerselAfrikaanse dans workshop in BegijnendijkAfrikaanse dans workshop in BekkevoortAfrikaanse dans workshop in BertemAfrikaanse dans workshop in BeverAfrikaanse dans workshop in BierbeekAfrikaanse dans workshop in BoortmeerbeekAfrikaanse dans workshop in BoutersemAfrikaanse dans workshop in DiestAfrikaanse dans workshop in DilbeekAfrikaanse dans workshop in DrogenbosAfrikaanse dans workshop in GalmaardenAfrikaanse dans workshop in GeetbetsAfrikaanse dans workshop in GlabbeekAfrikaanse dans workshop in GooikAfrikaanse dans workshop in GrimbergenAfrikaanse dans workshop in HaachtAfrikaanse dans workshop in HalleAfrikaanse dans workshop in HerentAfrikaanse dans workshop in HerneAfrikaanse dans workshop in HoegaardenAfrikaanse dans workshop in HoeilaartAfrikaanse dans workshop in HolsbeekAfrikaanse dans workshop in HuldenbergAfrikaanse dans workshop in KampenhoutAfrikaanse dans workshop in Kapelle-op-den-BosAfrikaanse dans workshop in KeerbergenAfrikaanse dans workshop in KortenakenAfrikaanse dans workshop in KortenbergAfrikaanse dans workshop in KraainemAfrikaanse dans workshop in LandenAfrikaanse dans workshop in LennikAfrikaanse dans workshop in LiedekerkeAfrikaanse dans workshop in LinkebeekAfrikaanse dans workshop in LinterAfrikaanse dans workshop in LonderzeelAfrikaanse dans workshop in LubbeekAfrikaanse dans workshop in MachelenAfrikaanse dans workshop in MeiseAfrikaanse dans workshop in MerchtemAfrikaanse dans workshop in OpwijkAfrikaanse dans workshop in Oud-HeverleeAfrikaanse dans workshop in OverijseAfrikaanse dans workshop in PepingenAfrikaanse dans workshop in Roosdaal

Afrikaanse dans workshop in Rotselaar
Afrikaanse dans workshop in Scherpenheuvel-ZichemAfrikaanse dans workshop in Sint-Genesius-RodeAfrikaanse dans workshop in Sint-Pieters-LeeuwAfrikaanse dans workshop in SteenokkerzeelAfrikaanse dans workshop in TernatAfrikaanse dans workshop in TervurenAfrikaanse dans workshop in Tielt-WingeAfrikaanse dans workshop in TienenAfrikaanse dans workshop in TremeloAfrikaanse dans workshop in VilvoordeAfrikaanse dans workshop in WemmelAfrikaanse dans workshop in Wezembeek-OppemAfrikaanse dans workshop in ZaventemAfrikaanse dans workshop in ZemstAfrikaanse dans workshop in ZoutleeuwAfrikaanse dans workshop in AlveringemAfrikaanse dans workshop in AnzegemAfrikaanse dans workshop in ArdooieAfrikaanse dans workshop in AvelgemAfrikaanse dans workshop in BeernemAfrikaanse dans workshop in BlankenbergeAfrikaanse dans workshop in BredeneAfrikaanse dans workshop in DammeAfrikaanse dans workshop in De HaanAfrikaanse dans workshop in De PanneAfrikaanse dans workshop in DeerlijkAfrikaanse dans workshop in DentergemAfrikaanse dans workshop in DiksmuideAfrikaanse dans workshop in GistelAfrikaanse dans workshop in HarelbekeAfrikaanse dans workshop in HeuvellandAfrikaanse dans workshop in HoogledeAfrikaanse dans workshop in HouthulstAfrikaanse dans workshop in IchtegemAfrikaanse dans workshop in IeperAfrikaanse dans workshop in IngelmunsterAfrikaanse dans workshop in IzegemAfrikaanse dans workshop in JabbekeAfrikaanse dans workshop in Knokke-HeistAfrikaanse dans workshop in KoekelareAfrikaanse dans workshop in KoksijdeAfrikaanse dans workshop in KortemarkAfrikaanse dans workshop in KortrijkAfrikaanse dans workshop in KuurneAfrikaanse dans workshop in Langemark-PoelkapelleAfrikaanse dans workshop in LedegemAfrikaanse dans workshop in LendeledeAfrikaanse dans workshop in LichterveldeAfrikaanse dans workshop in Lo-ReningeAfrikaanse dans workshop in MenenAfrikaanse dans workshop in MesenAfrikaanse dans workshop in MeulebekeAfrikaanse dans workshop in MiddelkerkeAfrikaanse dans workshop in MoorsledeAfrikaanse dans workshop in NieuwpoortAfrikaanse dans workshop in OostendeAfrikaanse dans workshop in OostkampAfrikaanse dans workshop in OostrozebekeAfrikaanse dans workshop in OudenburgAfrikaanse dans workshop in PittemAfrikaanse dans workshop in PoperingeAfrikaanse dans workshop in RoeselareAfrikaanse dans workshop in RuiseledeAfrikaanse dans workshop in Spiere-Helkijn

Afrikaanse dans workshop in StadenAfrikaanse dans workshop in TieltAfrikaanse dans workshop in TorhoutAfrikaanse dans workshop in VeurneAfrikaanse dans workshop in VleterenAfrikaanse dans workshop in WaregemAfrikaanse dans workshop in WervikAfrikaanse dans workshop in WevelgemAfrikaanse dans workshop in WielsbekeAfrikaanse dans workshop in WingeneAfrikaanse dans workshop in ZedelgemAfrikaanse dans workshop in ZonnebekeAfrikaanse dans workshop in ZuienkerkeAfrikaanse dans workshop in ZwevegemAfrikaanse dans workshop in AarlenAfrikaanse dans workshop in AttertAfrikaanse dans workshop in AubangeAfrikaanse dans workshop in BastenakenAfrikaanse dans workshop in BertogneAfrikaanse dans workshop in BertrixAfrikaanse dans workshop in BouillonAfrikaanse dans workshop in ChinyAfrikaanse dans workshop in DaverdisseAfrikaanse dans workshop in DurbuyAfrikaanse dans workshop in ÉrezéeAfrikaanse dans workshop in ÉtalleAfrikaanse dans workshop in FauvillersAfrikaanse dans workshop in FlorenvilleAfrikaanse dans workshop in GouvyAfrikaanse dans workshop in HabayAfrikaanse dans workshop in HerbeumontAfrikaanse dans workshop in HottonAfrikaanse dans workshop in HouffalizeAfrikaanse dans workshop in La Roche-en-ArdenneAfrikaanse dans workshop in LégliseAfrikaanse dans workshop in LibinAfrikaanse dans workshop in Libramont-ChevignyAfrikaanse dans workshop in ManhayAfrikaanse dans workshop in Marche-en-FamenneAfrikaanse dans workshop in MartelangeAfrikaanse dans workshop in Meix-devant-VirtonAfrikaanse dans workshop in MessancyAfrikaanse dans workshop in MussonAfrikaanse dans workshop in NassogneAfrikaanse dans workshop in NeufchâteauAfrikaanse dans workshop in PaliseulAfrikaanse dans workshop in RendeuxAfrikaanse dans workshop in RouvroyAfrikaanse dans workshop in Sainte-OdeAfrikaanse dans workshop in Saint-HubertAfrikaanse dans workshop in Saint-LégerAfrikaanse dans workshop in TellinAfrikaanse dans workshop in TennevilleAfrikaanse dans workshop in TintignyAfrikaanse dans workshop in Vaux-sur-SûreAfrikaanse dans workshop in VielsalmAfrikaanse dans workshop in VirtonAfrikaanse dans workshop in WellinAfrikaanse dans workshop in Aiseau-PreslesAfrikaanse dans workshop in AnderluesAfrikaanse dans workshop in AntoingAfrikaanse dans workshop in AatAfrikaanse dans workshop in BeaumontAfrikaanse dans workshop in BelœilAfrikaanse dans workshop in Bernissart, 

Afrikaanse dans workshop in Binche
Afrikaanse dans workshop in BoussuAfrikaanse dans workshop in 's-GravenbrakelAfrikaanse dans workshop in BrugeletteAfrikaanse dans workshop in BrunehautAfrikaanse dans workshop in CellesAfrikaanse dans workshop in Chapelle-lez-HerlaimontAfrikaanse dans workshop in CharleroiAfrikaanse dans workshop in Châtelet.

LCBA_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|
WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|
WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|
WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|
WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|
WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|
WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|
WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|
WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|
WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|
WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|
WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|
WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|
WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|
WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|
WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|
WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|
WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|
WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|
WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|
WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|
WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST| WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|
WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|
WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|
WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST| WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|
WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|
WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

LCBA_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST| VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

LCBA_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|
VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.